15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Prima geholpen.


Sterke punten:
Big bag gebruikt voor de asbest golfplaten. Mooi afgevoerd.

15 april 2016
Auteurluyt bedden
10,0

geweldige medewerkers.


Sterke punten:
De kliko's worden altijd geleegd, ook als ik een keer vergeten ben de kliko voor te zetten, zijn de medewerkers<br />niet te beroerd om de steeg in te lopen. Superservice.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en netjes

14 april 2016
Auteurvan der drift
10,0

prima service


Sterke punten:
via internet geboekt was allemaal duidelijk en het ophalen ook volgens afspraak top

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

top


Sterke punten:
super gedaan, mag bepalent wanneer hij komt, en jullie maken het waar..<br />lijkt me een logistieke uitdaging.<br /><br />schijnt echter bij de concurrent goedkoper, weet niet zeker, heb het zelf niet na gekeken.<br /><br />bedankt! <br /><br />hoi

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Top service


Sterke punten:
Snelle levering! De goedkoopste in onze buurt en zeer snel met weer ophalen

13 april 2016
AuteurAnoniem
6,0

Grofvuil container


Sterke punten:
Ik huurde voor het eerst een 6k container. Heb een zeer slechte ervaring met de chauffeur gehad. Heb daarna een goed gesprek met de planner gehad. Gelukkig zijn niet alle chauffeurs zo bot als diegene die ik heb meegemaakt.....

Reactie GP Groot:
Beste klant,<br /><br />Vervelend om te horen dat uw ervaring met de chauffeur niet positief is. <br />U geeft aan dat u ondertussen al een goed gesprek heeft gehad met de planner. Hopelijk heeft dit u geholpen en mogen wij u een volgende keer weer verwelkomen als klant. <br /><br />Met vriendelijke groet, <br />GP Groot inzameling en recycling
2 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grofvuil


Sterke punten:
Prima

31 maart 2016
AuteurMaarten
10,0

Perfect!


Sterke punten:
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Vorige week dinsdag een 6m3 container besteld voor vrijdag. Vrijdagochtend om 7:00 stond de chauffeur al voor de deur. Vriendelijke vent. Zette de container zo goed mogelijk voor mij neer. Na het weekend de container 'volgemeld'. Deze werd de eerstvolgende werkdag direct opgehaald. Perfect!

29 maart 2016
AuteurAnoniem
8,0

Prima


Sterke punten:
Doen wat er afgesproken is

27 maart 2016
AuteurJaap van Wijk
10,0

Levering en afspraken volledig nagekomen.


Sterke punten:
1 simpel formulier op het internet invullen, met ideal betalen en de puinzak komt netjes per post. Daarna aan de slag en vullen die zak :) Dan weer op het internet een afspraak maken voor ophalen, en dat gebeurt dan ook exact op de aangegeven dag.<br />Werkelijk een perfecte oplossing voor iedereen die gaat verbouwen en met puin of ander afval komt te zitten.<br /><br />Ik wil GP Groot dan ook aan iedereen aanbevelen.

25 maart 2016
AuteurPeDro
8,0

Kennismaking met GP Groot


Sterke punten:
Prettig te woord gestaan door Mieke toen ik informatief naar het GP Groot belde. Vervolgens heb ik de opdracht via internet bevestigd en aangegeven dat ik 15 minuten voor aankomst gebeld wilde worden. Ik kreeg dat telefoontje en de chauffeur was bereidwillig om zelf het hek op het aflever adres te openen en te sluiten. Een prima ervaring dus!

24 maart 2016
AuteurRonald
8,0

Zeer snel geholpen!


Sterke punten:
Zeer snel geholpen. Volgende werkdag stond de container er. Na een telefoontje wanneer deze opgehaald werd is deze ook weer keurig opgehaald.

21 maart 2016
AuteurAnoniem
10,0

Gemakkelijk en snel!


Sterke punten:
Gemakkelijk en snel!

21 maart 2016
AuteurAnoniem
8,0

Goed

21 maart 2016
AuteurAnoniem
10,0

Super service

19 maart 2016
AuteurAnoniem
2,0

Oei.


Sterke punten:
Per email doorgegeven dat ze de Bigbag konden ophalen, waar ik een bevestiging van kreeg.<br />Wat vervolgens niet gebeurde, tel contact gezocht waar ik vervolgens werd doorverwezen naar een ander nummer te bellen, wat volgens mij niet mijn taak was, maar toch gedaan, er wert mij medegedeeld dit snel te regelen, tot nu toe niks gebeurd???????? Waardeloos!!!!<br />

Reactie GP Groot:
Beste klant,<br /><br />Allereerst bedankt voor uw beoordeling. <br /><br />Het is duidelijk dat onze dienstverlening te kort heeft geschoten. Wij hebben intern om opheldering gevraagd en de uitkomst is inmiddels telefonisch aan u medegedeeld. Uw Big Bag wordt op korte termijn opgehaald. <br /><br />Nogmaals excuses voor het ongemak. <br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling
17 maart 2016
Auteurfam sjoer
10,0

goede service


Sterke punten:
perfect alles geregeld.

11 maart 2016
AuteurErik Stadt
6,0

Afspraken worden nagekomen. Internet site zou wel eens nagekeken mogen worden.


Sterke punten:
De internet site verdient wel wat aandacht. Er zijn nog oude links beschikbaar die niet meer helemaal werken. Verwarrend. Kon bij de bestelling niet aangeven dat de bak over een schutting getild moest worden. Toen de chauffeur met een auto zonder kraan kwam, kon dat dus niet. Dat was een minpunt.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Stadt,<br /><br />Dank voor uw beoordeling en feedback. <br /> Het is uiteraard niet de bedoeling dat links niet werken, wij zullen dit dan ook zo snel mogelijk verhelpen. <br />Daarnaast vinden wij het vervelend om te horen dat de dienstverlening niet geheel naar wens was. Heeft u de volgende keer weer een wens die u niet direct kunt aangeven bij bestellen, neem dan contact met ons op via 088-472 12 34. De medewerkers van de klantenservice helpen u graag verder. <br /><br />Wij hopen dat u uw werkzaamheden alsnog goed heeft kunnen uitvoeren.<br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling
5 maart 2016
AuteurAnoniem
10,0

5 Big Bags


Sterke punten:
Snelle levering van de zakken en na bellen de volgende dag weer opgehaald.

1,485 beoordelingen.