14 april 2024
AuteurAnnemarie Mechielsen
9,0

Top!!

Sterke punten:
Alles prima geregeld en een goede communicatie

14 april 2024
AuteurGuus
10,0

Prima

Sterke punten:
Prima geregeld allemaal.

13 april 2024
AuteurMarijke Mulder
8,0

Goedkoopste en prima bedrijf

Sterke punten:
Goede en duidelijke website en GP Groot was de goedkoopste. 1 Verbeterpunt : ik had een bepaalde plek waar de container moest staan dus wilde een tijd weten. En dat is amper mogelijk. Ze kunnen al om 0700 op de stoep staan tot bijna in de avond. Beter zit zijn als de klant een tijdslot kan krijgen. Ophalen container makkelijk door te geven via de website.

13 april 2024
AuteurJerdy Heinen
10,0

6 m3 container

Sterke punten:
Top! Alles netjes geregeld

10 april 2024
AuteurLisa Van Baar
10,0

Super goed service

Sterke punten:
Super snel en eenvoudig service

Reactie GP Groot:
Beste Lisa, hartelijk dank voor uw fantastisch cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, Altijd fijn om te lezen dat onze klanten erg te vrede zijn over onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
9 april 2024
AuteurF Bierman
10,0

top

Sterke punten:
goede service zeer vriendelijke chauffeur

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!
9 april 2024
AuteurTheo Kuiper
10,0

Zeer tevreden

Sterke punten:
Ik beoordeel gp als zeer vriendelijke en betrouwbaar

Reactie GP Groot:
Beste meneer Kuiper, hartelijk dank voor uw fantastische cijfer en review die u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons erg belangrijk. Bedankt dat u deze ook met ons deelt. Fijne dag gewenst!
8 april 2024
AuteurTonnie Eerhart-Kerkvliet
10,0

Bouw en sloop container 10m3

Sterke punten:
Met verstand de container vullen kan je er heel veel in kwijt en goed dat daarna alle materialen door De Groot verder wordt gerecycled.

Reactie GP Groot:
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie review! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag van u. Prettige dag gewenst!
8 april 2024
AuteurGerard Verhoef
10,0

Geweldig

Sterke punten:
Super

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw prachtige cijfer! Graag tot een volgende keer mijnheer Verhoef.
8 april 2024
AuteurVK
10,0

Positief

Sterke punten:
Positieve ervaring

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.
8 april 2024
AuteurErik Scholte
10,0

Prima geregeld

Sterke punten:
Makkelijk een container besteld, volgens afspraak geleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Scholte, bedankt voor uw mooie review wat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop! Fijne dag gewenst.
8 april 2024
AuteurMartijn Schram
10,0

Puincontainer 6 kub

Sterke punten:
Super, perfecte service

Reactie GP Groot:
Beste meneer Schram, hartelijk dank voor uw mooie en positieve review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag van u. Fijne dag gewenst!
8 april 2024
AuteurAnnelies Roke Bruins
10,0

Container halen

Sterke punten:
Te gek goed persoon meteen onze bikbacks verplaatst

Reactie GP Groot:
Goedemorgen mevrouw Roke-Bruins, Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk, wij waarderen het dan ook zeker dat u deze met ons deelt. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
7 april 2024
AuteurLuc Van der Linden
9,0

3 m2 puinbak

Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Mooi cijfer! Hartelijk bedankt en graag tot ziens.
7 april 2024
AuteurGerard Hoogeboom
8,0

prima bedrijf beleefd personeel

Sterke punten:
ben goed geholpen

Reactie GP Groot:
Wat fijn! We zijn u graag van dienst en zien u natuurlijk graag terug in onze webshop.
6 april 2024
AuteurJan Van Helden
10,0

Jan van Helden.

Sterke punten:
2 containers besteld en op de gereserveerde datum geleverd. Om 10:30 was een container tuinaarde al vol dus moest er nog een container bijkomen gebeld met planning GP-Groot en 3 uur later werd hij al gewisseld. Kortom zowel de planning en de chauffeurs nette en vakkundige mensen die ook mijn planning gered hebben.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Graag tot een volgende keer!
5 april 2024
AuteurGerrit Voortman
9,0

Kan niet beter

Sterke punten:
Alles goed geregeld ,snel en duidelijk ,alles zoals afgesproken.

Reactie GP Groot:
Goedemiddag meneer Voortman, bedankt voor uw fantastische review! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Alvast een prettig weekend gewenst.
2 april 2024
AuteurWHJansen
6,0

2x container

Sterke punten:
Prettige website en gemakkelijk inplannen van levering. Vooraf aangegeven graag gebeld te willen worden over tijdstip van de levering, dit is niet gebeurd. Er werd geen rijplaat toegepast, waardoor tegels onder druk van steunpilaren van vrachtwagen zijn bezweken.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Wij gaan dit intern bespreken zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
2 april 2024
AuteurLotte Neuhaus
6,0

betere communicatie over afspraken

Sterke punten:
3

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling en tip! Wij nemen uw tip serieus en zullen deze intern bespreken.
1 april 2024
AuteurBirol Batman
10,0

Prima

Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer! We zien u graag terug bij ons in de webshop.

3,033 beoordelingen.