4 december 2020
AuteurEd
10,0

Goed geregeld.


Sterke punten:
Servicegericht en alles vlgs afspraak

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review!
3 december 2020
AuteurAchnes Lalkhan
10,0

TOP Op tijd geleverd .


Sterke punten:
TOP

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles top is verlopen. Bedankt voor uw review en bestelling!
2 december 2020
AuteurPeter Visser
10,0

prima service


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review!
30 november 2020
AuteurHenri Knook
8,0

Beoordeling HQWK


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
30 november 2020
AuteurDirk Man
10,0

container


Sterke punten:
uitstekend

Reactie GP Groot:
Bedankt voor positieve feedback en bestelling.
30 november 2020
AuteurAgnes Kaandorp
10,0

Grofvuilbak


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw feedback en bestelling.
30 november 2020
AuteurSantiago Jones
8,0

Plaatsing 6kuub container


Sterke punten:
Was prima en prettig geregeld. Eén puntje: hij was half op de plek voor de afvalcontainers van de gemeente geplaatst. Was een beetje lastig voor de buren. Ik was er bij het plaatsen jammer genoeg niet bij. Hart. gr.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw terugkoppeling. Wij zullen hier de volgende keer rekening mee houden.
28 november 2020
AuteurMaarten Van der Vlugt
10,0

perfect


Sterke punten:
Alles tijdig en goede service

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij waarderen uw review.
28 november 2020
AuteurJan Jaap Schurer
6,0

Tevreden


Sterke punten:
Communicatie en uitvoering prima in orde

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor uw review.
28 november 2020
AuteurGazi Aydogan
10,0

Goede service


Sterke punten:
Optijd gebracht en opgehaald

Reactie GP Groot:
Bedankt voor review & bestelling!
26 november 2020
AuteurMarina Heiblom
10,0

Service GP Groot


Sterke punten:
Wij hebben 2x een 10 m3 container besteld (inclusief wissel). Alles netjes op tijd en conform afspraak uitgevoerd.

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed zo goed is verlopen. Bedankt voor uw bestelling en uw review!
24 november 2020
AuteurA.M. Jansen
8,0

Tevreden, maar ik zie wel een verbetermogelijkheid


Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden over GP Groot, de site is duidelijk, de online afspraken worden nagekomen en de chauffeurs waren ook prettig. Ik zie twee verbetermogelijkheden: 1: het zou fijn zijn als je een indicatie van de tijd krijgt waarop bakken gebracht, dan wel gewisseld zouden worden. Hoeft echt niet op het uur nauwkeurig, maar als je al een tijdsblok krijgt van bijvoorbeeld "uw container wordt tussen 11.00 en 15.00 uur geleverd" dan geeft dat al duidelijkheid. 2: Ik heb twee containers gelijktijdig besteld en deze ook gelijktijdig laten wisselen. Dat deed ik om twee redenen: allereerst hoeft de chauffeur maar 1 keer te rijden wat weer CO2 uitstoot scheelt. Ten tweede scheelt het ook gewoon voor GP Groot een extra rit en ja, als je tevreden bent over een bedrijf, waarom zou je je dan niet sympathiek gedragen? Maar..........om dit gedrag te stimuleren stel ik voor dat GPGroot standaard een korting geeft van 10% op de goedkoopste bak. De grootste kostenpost bij de levering en ophalen van de containers zijn de chauffeurskosten, dus het zou makkelijk uitkunnen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw uitgebreide, positieve feedback. Wij blijven onze webshop verbeteren en nemen uw verbeterpunten mee in dit proces.
23 november 2020
AuteurNick vdA
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Prima gegaan, vanaf de website een container besteld, betaald en laten plaatsen. Alles volgens afspraak. Heel tevreden en ook heel gemakkelijk.

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles soepel en makkelijk is verlopen!
23 november 2020
AuteurAnneleen De Jong
10,0

Tuinafval container


Sterke punten:
Perfect

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is gegaan! Bedankt voor uw review en bestelling!
23 november 2020
AuteurLinda
6,0

Gp groot


Sterke punten:
Snel en prima

Reactie GP Groot:
Dank u!
21 november 2020
AuteurF.C. Braak-van Kasteel
8,0

Puinbak plaatsen en ophalen


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling~!
20 november 2020
AuteurArthur VanDok
10,0

Feedback


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review. Bedankt voor uw bestelling!
20 november 2020
AuteurWieteke Aal
6,0

Prima prijs, snel geregeld


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review!
18 november 2020
AuteurAnnet Westerbeek-Bakker
10,0

Container hout


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en bestelling.
18 november 2020
AuteurGerda Burgering - Admiraal
8,0

Prima service


Sterke punten:
Keurig gegaan allemaal. Bak op de juiste plek geplaatst en keurig opgehaald op afgesproken dag.

Reactie GP Groot:
Bedankt mevrouw Admiraal. Wij waarderen uw review!

1,175 beoordelingen.