22 januari 2021
AuteurTimon Pos
8,0

Snel en eenvoudig


Sterke punten:
Zeer goed

19 januari 2021
AuteurPeter Meester
10,0

Helemaal top


Sterke punten:
Niks over op te merken !

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt!
18 januari 2021
AuteurMirella De Beer
10,0

Prima,levering om afgesproken tijd


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Bedankt voor uw review!
12 januari 2021
AuteurTon Klaver
6,0

Prima


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie en cijfer. Goed om te lezen dat u het zo heeft ervaren!
11 januari 2021
AuteurMonique van de Bloemenwinkel
10,0

Geweldige service


Sterke punten:
zeer klantvriendelijk in alle opzichten!

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie cijfer!
9 januari 2021
AuteurEllen Vreeker
8,0

Container


Sterke punten:
Heel goed-vriendelijke mensen. Alleen had ik gevraagd of ze van te voren wilden bellen en dat is zowel bij het leveren en bij het ophalen niet gebeurt. Nou kwam het goed maar was niet volgens afspraak.

Reactie GP Groot:
Sorry dat wij u niet van te voren hebben gebeld. Wel fijn dat het verder allemaal goed is gegaan. Bedankt voor uw review.
7 januari 2021
AuteurAgnes Boerkamp
10,0

Tevreden


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw cijfer en reactie.
4 januari 2021
AuteurKlaas Postma
6,0

Toch nog goedgekomen.


Sterke punten:
Naar aanleiding van mijn negatieve review 22 december, wil ik deze graag herzien. Na m'n klacht zijn er excuses aangeboden namens G.P.Groot, en heb ik een gedeelte van ons geld van de huur van de container terug gekregen. Ik heb nu gemerkt dat onze klacht serieus werd genomen. Bij deze G.P. Groot, jullie krijgen een 10.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie en fijn dat het allemaal goed is gekomen.
4 januari 2021
AuteurFrank De Goey
10,0

puincontainer


Sterke punten:
prima

Reactie GP Groot:
Mooi dat u het zo heeft ervaren.
4 januari 2021
AuteurBart Gijsbers
10,0

Afvalcontainer particulier


Sterke punten:
Uitstekende service

Reactie GP Groot:
Hier zijn we heel blij mee dat u dat zo heeft ervaren. We hebben u graag geholpen.
3 januari 2021
AuteurRoland Van Zanten
8,0

Goede levering


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat alles prima is verlopen. Bedankt!.
3 januari 2021
AuteurBNS
6,0

Container


Sterke punten:
Geplaatst en opgehaald

Reactie GP Groot:
Graag gedaan.
3 januari 2021
AuteurJ. Vliegenthart
10,0

Vliegenthart


Sterke punten:
Goede service! Duidelijke website, met alles wat je wilt/moet weten, zoals bedragen, info betreft vergunning etcetera.

Reactie GP Groot:
Wij hebben u graag geholpen, bedankt voor uw cijfer.
2 januari 2021
AuteurMartin Neervoort
10,0

Netjes en volgens afspraak zoals altijd


Sterke punten:
Voor de 4e keer een container besteld voor grof huisvuil. Netjes vroeg geleverd, vriendelijke nette medewerkers, op tijd, hier kun je van op aan.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review, wij hopen tot snel voor de 5e container.
31 december 2020
AuteurGuido Colijn
10,0

Prima geregeld!


Sterke punten:
Een 10!

Reactie GP Groot:
Super bedankt, hier zijn wij heel blij mee!
31 december 2020
AuteurSusette Van Lente
10,0

Container gehuurd


Sterke punten:
Container gehuurd via de site, goede snelle service

Reactie GP Groot:
Fijne dat wij u zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw cijfer en review.
29 december 2020
AuteurEvert Hoogewerf
8,0

Netjes op tijd gebracht en gehaald


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review!
28 december 2020
AuteurJoke Van Der Park
6,0

Goed


Sterke punten:
De man die de back kwam brengen zeer positief

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
27 december 2020
AuteurIvo Molenaars
8,0

Top Service en Flexibel


Sterke punten:
Zoals de titel zegt. Heldere website en bestelling. Achteraf iets veranderen of de bak eerder ophalen? Geen enkel probleem! GP Groot zou ik iedereen aanraden.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen. Hartelijk dank voor deze mooie woorden!
27 december 2020
AuteurLinda De Lege De Roo
10,0

Snel


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
We zijn u graag van dienst! Bedankt

1,213 beoordelingen.