19 juni 2024
AuteurLinda
10,0

Top

Sterke punten:
Top bedrijf en service en duidelijk

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service duidelijk vindt en dat u ons een topbedrijf noemt. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
18 juni 2024
AuteurRalph Keijzer
10,0

Prima geregeld

Sterke punten:
Prima geregeld allemaal

Reactie GP Groot:
Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We helpen u graag volgende keer weer.
18 juni 2024
AuteurPaul
10,0

Goed bedrijf komen hun afspraken na.

Sterke punten:
Keurig geregeld het brengen en ophalen.

Reactie GP Groot:
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en efficiƫnte service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat het brengen en ophalen van de container keurig is verlopen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
17 juni 2024
AuteurGerard Schoen
10,0

Top levering

Sterke punten:
Goede afspraken. En betaalbaar..

Reactie GP Groot:
Beste meneer Schoen, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u onze afspraken goed en onze prijzen betaalbaar vindt. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en betaalbare service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
17 juni 2024
AuteurA Blokker
10,0

Container service

Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Beste meneer Blokker, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Prettige dag gewenst.
16 juni 2024
AuteurPeter Bluijs
10,0

beoordeling diensten GP Groot

Sterke punten:
uitsteken, stipte nakoming van afspraken

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor het mooie cijfer en de mooie review.
16 juni 2024
AuteurRichard Hol
9,0

Top

Sterke punten:
Snelle levering en ophalen, vriendelijk

Reactie GP Groot:
Onwijs bedankt voor deze mooie review en heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. We zijn u graag de volgende keer weer van dienst.
16 juni 2024
AuteurStiptafbouw MNH
10,0

Bouw en sloopafval container

Sterke punten:
Goede ervaring

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!
15 juni 2024
AuteurRick Enthoven
10,0

Top

Sterke punten:
Super gemakkelijk services

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen dat de service goed en makkelijk is ervaren. Bedankt voor de review.
14 juni 2024
AuteurJos Huijboom
8,0

Recycling

Sterke punten:
Keurig geregeld

Reactie GP Groot:
Beste Jos, bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
14 juni 2024
AuteurTony Hussem
10,0

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Sterke punten:
Grofvuil bak besteld en vriendelijk contact gehad ivm speciale route instructies, na bestelling 1 belletje en mailtje en alles was geregeld. Vriendelijke chauffeurs aan de telefoon gehad. Ik kan niet anders zeggen dat als ik weer een afval bak nodig heb ik deze weer bestel bij GP Groot.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Hussem, Hartelijk dank voor uw geweldige review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles soepel is verlopen, van de bestelling tot de levering van de grofvuil bak. Het is fijn om te weten dat onze communicatie duidelijk en vriendelijk was, en dat onze chauffeurs u goed hebben geholpen met de speciale route-instructies. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We waarderen uw vertrouwen in GP Groot en vinden het fantastisch dat u ons opnieuw zult kiezen als u weer een afvalbak nodig heeft. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.
12 juni 2024
AuteurErik Van den Brom
4,0

niet op juiste plaats neergezet en daardoor hadden we wel degelijk een grotere container kunnen bestellen

Sterke punten:
5

Reactie GP Groot:
Jammer dat het niet helemaal naar wens is gegaan. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en het misverstand besproken.
11 juni 2024
AuteurJordy Van leijen
10,0

Schoonpuinbak

Sterke punten:
We zijn zeer tevreden, mooie prijs en goede service. Door de chauffeur neer gezet waar wij hem wilden hebben, en na een week weer keurig op gehaald.

Reactie GP Groot:
Super om te lezen dat het zo geslaagd is verlopen. We zijn u in het vervolg weer graag van dienst.
11 juni 2024
AuteurRon Sanders
8,0

Goede service

Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor dit mooie cijfer!
10 juni 2024
AuteurJeroen Zandstra
9,0

Snel, stipt, netjes en vriendelijk

Sterke punten:
Snel en goed geholpen heel fijn.

Reactie GP Groot:
Erg fijn om te horen dat het zo snel en goed is verlopen, en bedankt voor de mooie review. Mochten wij u in de toekomst nogmaals kunnen helpen horen wij dat graag.
10 juni 2024
AuteurAlma Winkel
10,0

Op tijd

Sterke punten:
erg goed

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat u erg tevreden bent! Heel erg bedankt voor uw review.
10 juni 2024
AuteurJayden Dekker
10,0

Goede service

Sterke punten:
Ik vond het een fijne samenwerking met GO groot. Ze brengen de bak op de afgesproken dag en halen hem op zonder gezeur. Top bedrijf!

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor de mooie woorden. Mochten we u in het vervolg weer van dienst kunnen zijn vernemen wij dat graag.
10 juni 2024
AuteurChristel Van den Bergh
10,0

Review GP Groot

Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Prachtig cijfer! Hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer.
8 juni 2024
AuteurA Hoekstra
10,0

Op halen grofvuil

Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Beste Anita, Bedankt voor de review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Heb je ons weer is nodig in de toekomst dan horen we je weer graag.
8 juni 2024
AuteurChantal Jasper van Boxel
10,0

Bak gehuurd

Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

3,173 beoordelingen.