27 januari 2022
AuteurP Van der Meer
10,0

Helemaal goed


Sterke punten:
Alles verliep keurig volgens afspraak. En dat tegen een zeer redelijke prijs. In het verleden al eerder gebruik gemaakt van een container van GP Groot. Toen ging er per ongeluk iets mis bij het neerzetten van de container (beschadiging boom) maar dat is toen ook in goed overleg keurig opgelost. Prima bedrijf dus.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor mooie review, altijd fijn om te horen dat het allemaal naar wens is gelopen. We zien u graag weer terug als u onze dienstverlening weer nodig heeft.
27 januari 2022
AuteurJan Van den Elshout
10,0

zoals altijd goed


Sterke punten:
Blijft gewoon de beste voor containers.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de fijne review en altijd goed om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, we zien u graag weer terug als we weer iets voor u kunnen betekenen.
25 januari 2022
AuteurPaul Van der Horst
10,0

Zeer tevreden


Sterke punten:
Makkelijk te regelen via internet. Bak bestellen betalen en klaar

Reactie GP Groot:
Mooie beoordeling! hartelijk dank.
25 januari 2022
AuteurPetra Taams
10,0

Klantgericht helder proces.


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! Heel graag ziens in onze webshop!
24 januari 2022
AuteurKees Huiberts
8,0

Ach


Sterke punten:
Bij aflevering stond de muziek van meneer de chauffeur wel erg hard. Verder zijn we erg tevreden

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen, wat betreft de harde muziek, dit zeker terugkoppelen aan de desbetreffende chauffeur. Heel graag tot een volgende keer!
22 januari 2022
AuteurPvW
9,0

makkelijk & eenvoudig een container regelen


Sterke punten:
goede communicatie, snel geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel! Heel graag tot een volgende keer!
21 januari 2022
AuteurRob Leeuw
10,0

Containers


Sterke punten:
Top geregeld en snel

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Graag tot een volgende keer!
20 januari 2022
AuteurPatrick
9,0

Prima service


Sterke punten:
Ik had een container besteld voor de afvoer van bouwafval en de afhandeling is prima gegaan. Vriendelijke mensen die meedenken (zowel klantenservice als de chauffeur), vantevoren gebeld door de chauffeur voor het afleveren en het ophalen.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Wij helpen u uiteraard een volgende keer ook weer heel graag!
18 januari 2022
AuteurDick Ruinaard
9,0

Westerweg 54


Sterke punten:
goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
17 januari 2022
AuteurQ.C.W. Van Hurck
9,0

top chauffeurs


Sterke punten:
chauffeurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. waren er mooi op tijd en zette de bak zonder problemen op een lastige locatie. telefonische contact met GP Groot was ook erg fijn

Reactie GP Groot:
Bedankt voor een mooie review met betrekking tot onze chauffeurs, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.
17 januari 2022
AuteurKim Tol
9,0

GP Groot container bak


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
17 januari 2022
AuteurCor Borst
10,0

Vuil, rommel en schroot, breng het snel naar GPGroot


Sterke punten:
geen afwijkingen in de planning. prima afspraken te maken.

Reactie GP Groot:
Wat een leuke, nieuwe slogan! Dank voor de leuke woorden! Heel graag tot een volgende keer!
15 januari 2022
AuteurKees Kuijs
10,0

Prima dienstverlening!


Sterke punten:
Goed en snel geregeld.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie woorden, heel graag tot een volgende keer!
14 januari 2022
AuteurJan Jong
10,0

Puincontainer


Sterke punten:
Keurig

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer. Graag tot een volgende keer!
14 januari 2022
AuteurWil Koomen
10,0

dik voor mekaar


Sterke punten:
heel fijn en prettig geregeld!! We zijn zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Geweldig, wat een mooie review! Hier zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor de mooie woorden.
13 januari 2022
AuteurCatelijne Halderen
7,0

Prima snel


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor het mooie cijfer. Heel graag tot een volgende keer!
12 januari 2022
AuteurHans Woerdeman
10,0

Afspraak=afspraak


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Heel fijn dat u zo tevreden bent!
12 januari 2022
AuteurPeter Jansen
10,0

Probleem loos.


Sterke punten:
Goede site en op tijd geregeld voor brengen en halen, perfect!

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie review! Graag tot een volgende keer!
12 januari 2022
AuteurNiels Smit
7,0

Verbouwing


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Dank u! Graag tot een volgende keer.
10 januari 2022
AuteurMarinus Angevare
7,0

Goed en duidelijk!


Sterke punten:
8 punten van 10.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn u graag van dienst!

1,817 beoordelingen.