2 maart 2021
AuteurYves Van Reijn
10,0

Volgens afspraak


Sterke punten:
Chauffeur werkte goed mee voor plaatsing container. Ik werd van te voren gebeld dat hij eraan kwam. Fijne ervaring.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat uw ervaring met ons prettig was. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling.
2 maart 2021
AuteurAngelRaven
6,0

Container


Sterke punten:
De container werd op tijd geplaatst op de afgesproken dag. Wel jammer dat de lage kant aan de verkeerde kant zat ( we hadden hem liever 180graden gedraaid gehad. Nu moesten we met de kruiwagens om de container heen lopen om het erin te kunnen kiepen) Op de afgesproken dag werd het ook weer opgehaald, dus dat ging allemaal naar wens.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Bij het bestellen van de container in onze webshop wordt gemeld hoe we de container plaatsen. U kunt hier ook aangeven of u hem juist andersom geplaatst wilt hebben. Wellicht is het hier misgegaan? In ieder geval heel graag tot een volgende keer!
1 maart 2021
AuteurJohan Schipper
10,0

tevreden klant!


Sterke punten:
wij zijn zeer tevreden over de diensten van GP Groot! Snelle levering en goed contact

Reactie GP Groot:
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hebben u graag geholpen. Tot de volgende keer.
1 maart 2021
AuteurBarry
8,0

Top!!


Sterke punten:
Fantastische service!

Reactie GP Groot:
Mooie beoordeling! Hartelijk dank!
28 februari 2021
AuteurCisca Hergers
10,0

Top !


Sterke punten:
Snel een container voor de deur en ook weer snel opgehaald. Top chauffeurs erg behendig met zo een container in een woonwijk.

Reactie GP Groot:
Toppers zijn het die chauffeurs van ons! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
28 februari 2021
AuteurJowanda Ursem
8,0

Goede service


Sterke punten:
Snelle levering en ophalen van de bak

Reactie GP Groot:
Heel fijn! Dank u
27 februari 2021
AuteurPeter Beemster
10,0

Snel en vakkundig een container voor het huis!


Sterke punten:
Flink aan het snoeien geweest tijdens het mooie lenteweer, en de tuin lag helemaal vol. Om dit allemaal zelf weg te brengen zou ik 2 dagen kwijt zijn geweest. Nu een grote 10m3 container besteld en de volgende dag geleverd. Ochtend er op (volgens afspraak) weer opgehaald (08.15 uur) en de chauffeur is muisstil geweest, want ik heb niets gehoord in de vroege ochtend en lag nog lekker op 1 oor. Dit was de ideale oplossing voor veel tuin/snoeiafval!

Reactie GP Groot:
Dat heeft u inderdaad een boel werk bespaard! We zijn u graag van dienst! Heel graag tot een volgende keer
26 februari 2021
AuteurRens Wenning
10,0

Top service!


Sterke punten:
Fijn geregeld en super service!!

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve review, top!
26 februari 2021
AuteurMonique Ter Hofstede
10,0

Beoordeling container bouw- sloopafval


Sterke punten:
Prima, goeie en snelle service. Makkelijke en duidelijke communicatie

Reactie GP Groot:
Wat een mooie woorden op deze zonnige dag, dank u wel.
26 februari 2021
AuteurTom
10,0

Prima service


Sterke punten:
GP Groot is goed en snel bereikbaar per telefoon, en is flexibel en klantgericht.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u zo tevreden bent, dank u wel.
25 februari 2021
AuteurH Heine
10,0

Afval container 10m2


Sterke punten:
Goed geregeld

Reactie GP Groot:
Fijn dat u het allemaal als goed hebt ervaren. Bedankt voor uw review.
23 februari 2021
AuteurBas Van Dam
8,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u graag geholpen.
22 februari 2021
AuteurEdwin Heenk
8,0

container


Sterke punten:
goed

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u tevreden bent.
22 februari 2021
AuteurRené De Ruijter
8,0

Goede service


Sterke punten:
Prima duidelijke site. Goede levering. Houden zich aan afspraak

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve review.
22 februari 2021
AuteurAgm
8,0

Nette afhandeling na klacht


Sterke punten:
Na een klacht heeft GP Groot het netjes afgehandeld. Door miscommunicatie was er een geschil ontstaan. Fijn dat het opgelost is en het siert GP Groot dat ze hier werk van maken en iedereen zo tevreden houden.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat we het met elkaar hebben kunnen oplossen.
20 februari 2021
AuteurLynnelle Meijer
10,0

Container plaatsen


Sterke punten:
Top geregeld, netjes gebeld dat de chauffeur er was en op de juiste plek geplaatst

Reactie GP Groot:
Fijn! Bedankt voor uw reactie.
20 februari 2021
AuteurMax De Groot
8,0

Prima service


Sterke punten:
Goede service en levering van container. Had gevraagd om levering tussen 12 en 17 maar chauffeur kwam om 11.00. Was niet doorgeven. Gelukkig was ik al eerder maar kan wel beter gecommuniceerd worden!

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Tevens bedankt voor uw tip!
19 februari 2021
AuteurBob Smit
8,0

Snel en goed


Sterke punten:
Makkelijk op internet de container voor bouwafval geregeld. Op tijd gebracht en weer gehaald.

Reactie GP Groot:
We zijn blij dat alles zo goed is verlopen, dank u wel.
19 februari 2021
AuteurMartin De Maa
10,0

Goed


Sterke punten:
goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review, en fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
19 februari 2021
AuteurMarvin Van Duffelen
10,0

Bedrijf dat zijn afspraken nakomt


Sterke punten:
Dik tevreden

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn dik tevreden met onze klanten.

1,266 beoordelingen.