18 juli 2024
AuteurJeroen De Jager
10,0

Snelle eenvoudige service

Sterke punten:
Eenvoudig online geregeld, snelle service.

Reactie GP Groot:
Beste meneer De Jager, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze eenvoudige online regeling en snelle service. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
15 juli 2024
AuteurKristina Riepma
6,0

Dit kan beter

Sterke punten:
Het wordt snel geleverd en je word goed geholpen aan de telefoon. Echter mag je wel verwachten dat als er te weinig chauffeurs zijn de container pas een week later wordt opgehaald dan gepland.

Reactie GP Groot:
Beste Kristina, jammer om te lezen dat de dienstverlening niet helemaal naar wens ging. We proberen zo goed mogelijk te plannen om het voor beide partijen zo gunstig mogelijk te hebben. Nogmaals sorry voor het ongemak, mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn horen wij dat graag.
15 juli 2024
AuteurHenk Van Lavieren
10,0

Top geregeld

Sterke punten:
Op tijd (conform afspraak) geleverd en opgehaald. Behulpzame chauffeur bij de levering.

Reactie GP Groot:
Beste meneer van Lavieren, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles op tijd en conform afspraak is geleverd en opgehaald, en dat onze chauffeur behulpzaam was bij de levering. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en behulpzame service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
15 juli 2024
AuteurRonald Spaargaren
10,0

Keurige Service

Sterke punten:
Gp Groot keurig gedaan afspraak goed nagekomen

Reactie GP Groot:
Beste meneer Spaargaren, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles keurig is gedaan en dat we onze afspraken goed zijn nagekomen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Prettige dag gewenst.
15 juli 2024
AuteurSladjana
10,0

Plaatsen van container

Sterke punten:
Fantastisch en super vriendelijk, zowel de dames die de telefoon aannemen als de heer die de container plaatst!

Reactie GP Groot:
Beste Sladjana, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service en vriendelijkheid, zowel van de dames die de telefoon aannemen als de heer die de container plaatst, zo waardeert. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een geweldige bevestiging van onze inspanningen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
14 juli 2024
AuteurGerard Ehringfeld
10,0

Prima

Sterke punten:
De puinbak was super eenvoudig te bestellen en te betalen. De afspraken van brengen en halen waren goed.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Ehringfeld, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestellen en betalen van de puinbak super eenvoudig was en dat de afspraken over het brengen en halen goed zijn nagekomen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een probleemloze en efficiënte ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
13 juli 2024
AuteurErik Groot
10,0

Grofvuil container

Sterke punten:
Zeer goed geholpen

Reactie GP Groot:
Beste meneer Groot, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zeer goed geholpen bent. Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
13 juli 2024
AuteurIngrid Burkels
10,0

Geweldige service

Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Burkels, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een geweldige bevestiging van onze inspanningen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Prettige dag gewenst.
12 juli 2024
AuteurAb Hartzema
6,0

Niet volgens afsppraak

Sterke punten:
Plaatsen van de afzetbak was keurig volgens afspraak echter toen ik op donderdag een ophaal opdracht plaatste voor vrijdag is vervolgens de bak niet opgehaald. Met als resultaat klachten van bewoners omdat iemand in het weekend zijn halve tuin er bovenop had gegooid.

Reactie GP Groot:
Beste Ab, Bedankt voor uw review en spijtig om te lezen dat niet alles goed is gegaan. Normaliter gaat het over het algemeen altijd goed en proberen we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Sorry voor het ongemak en mocht u ons toch weer nodig hebben in de toekomst dan horen we u graag.
12 juli 2024
AuteurArjen Heins
8,0

Afval/puin container huur

Sterke punten:
Snel geregeld en voldoet aan de verwachtingen.

Reactie GP Groot:
Beste Arjen, bedankt voor je review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht u ons weer is nodig hebben in de toekomst, dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot
12 juli 2024
AuteurCoos Duyn
10,0

Top geregeld !

Sterke punten:
Komt afspraken na en prima communicatie vooraf

Reactie GP Groot:
Beste meneer Duyn, Hartelijk dank voor uw uitstekende review en voor het toekennen van een cijfer 10! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Prima communicatie vooraf is voor ons essentieel, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een geweldige bevestiging van onze inspanningen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
11 juli 2024
Auteurmorhaf Waely
10,0

Erg tevreden

Sterke punten:
Ik raad aan om met dit bedrijf in zee te gaan

Reactie GP Groot:
Beste meneer Waely, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat u ons aanbeveelt. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
10 juli 2024
AuteurJolanda Prins
9,0

goed

Sterke punten:
prima

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Prins, Hartelijk dank voor uw positieve review en het prachtige cijfer 9! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot ziens!
10 juli 2024
AuteurRobert D
10,0

handig en snel geregeld

Sterke punten:
Makkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak. Alles weer keurig opgehaald.

Reactie GP Groot:
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat de levering en ophaling volgens afspraak zijn verlopen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en efficiënte service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
9 juli 2024
AuteurBart VAN HEUGTEN
9,0

Goed geregeld

Sterke punten:
Bestellen was eenvoudig, prijstelling is scherp en ook de ophaalactie (te plannen via account) was eenvoudig.

Reactie GP Groot:
Beste meneer van Heugten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces eenvoudig vond, onze prijzen scherp zijn, en dat ook de ophaalactie via uw account gemakkelijk te plannen was. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een probleemloze en efficiënte service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
8 juli 2024
AuteurMargreet Schoonewil
10,0

Topservice

Sterke punten:
Volgens afspraak geleverd/Opgehaald. Vriendelijke chauffeur!

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Schoonewil, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd en opgehaald, en dat u onze chauffeur vriendelijk vond. Wij gaan uw compliment zeker doorgeven aan de desbetreffende chauffeur. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd een betrouwbare en vriendelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
8 juli 2024
AuteurAnneke Selsig
10,0

Container gehuurd

Sterke punten:
Een heel fijn bedrijf die de afspraak meer dan waar maakt!

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Selsig, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als zeer fijn heeft ervaren en dat we onze afspraken meer dan waar hebben kunnen maken. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
7 juli 2024
AuteurLeendert Visser
10,0

Prima service, makkelijk en snel

Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Bedankt voor het hoge cijfer! En de mooie review. We zijn u in de toekomst weer graag van dienst.
7 juli 2024
AuteurCORRIE DE NIJS
10,0

Puinbak

Sterke punten:
Goed geregeld

Reactie GP Groot:
Super om te horen dat het goed is gegaan. We staan graag de volgende keer weer voor u klaar.
6 juli 2024
AuteurMellerd Lede
10,0

Huur bouw containers

Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Beste Mellerd, Bedankt voor uw review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, Met vriendelijke groet, Team Verkoop GP Groot

3,222 beoordelingen.