2 december 2022
AuteurTim De Ruig
10,0

Gp groot NR: 1

Sterke punten:
Komen goed de afspraak na en bij het ophalen van de container na een belletje zelfs op mijn verzoek eerder helemaal top GP Groot

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer!
2 december 2022
AuteurAlexandre Penczek
9,0

Very good

Sterke punten:
Scheduling was perfect and very practical.

Reactie GP Groot:
Great to hear! Thank you for your kind review. We are looking forward to help you again in the near future!
2 december 2022
AuteurDick Van Deventer
10,0

Afspraak is Afspraak

Sterke punten:
Zeer tevreden oven contact, levering & ophalen

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
1 december 2022
AuteurRichard Pool
8,0

Asbestsanering depotbag

Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Dank voor uw review. Wij hopen u een volgende keer wederom in onze webshop te begroeten!
1 december 2022
AuteurAleksandr Kuznetsov
10,0

Everything is smooth and in time

Sterke punten:
5

Reactie GP Groot:
Nice to hear, thank you for the compliment!
30 november 2022
AuteurChris Suurmond
8,0

Prima geregeld

Sterke punten:
Door uitstekende communicatie en duidelijke afspraken ben ik zeer te spreken over de verleende service.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor de mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
27 november 2022
AuteurRoel Bakker
10,0

Container huur.

Sterke punten:
Brengen/ophalen makelijk te regelen en vriendelijk contact.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie review!
25 november 2022
AuteurWes
10,0

Container plaatsen/ophalen

Sterke punten:
Een goede service waarin ik eerst ben gebeld voor het leveren van de container. Na het indienen van de gewenste ophaal datum is dit ook weer netjes gedaan.

Reactie GP Groot:
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
25 november 2022
AuteurChantal Van der Heul
10,0

Vriendelijk en snel

Sterke punten:
Wij hebben een bak besteld voor 3 dagen later, deze werd netjes neergezet. Op de afgesproken afhaaldag was hij al weg voor ik er erg in had.

Reactie GP Groot:
Heel veel dank voor uw mooie review!
24 november 2022
AuteurQuirien Slager
10,0

Aanrader

Sterke punten:
Perfect!

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review!
24 november 2022
AuteurJc Nooij
10,0

Prima geregeld

Sterke punten:
Bestellen, betalen en ophalen allemaal heel soepel verlopen

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
24 november 2022
AuteurJacquelina Perini
10,0

Goede service

Sterke punten:
goed

Reactie GP Groot:
Dank u voor het prachtige cijfer! Graag tot een volgende keer.
23 november 2022
AuteurClarijn B.
9,0

Zeer tevreden!

Sterke punten:
Container werd keurig op de afgesproken dag geleverd en omgewisseld. Het telefoontje vooraf was erg handig.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
21 november 2022
AuteurCharleen Hartland
9,0

Baklevering

Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
21 november 2022
AuteurBart Steltenpool
9,0

Afval bak

Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
21 november 2022
AuteurH.A. Huting
9,0

3 m3 stortbak

Sterke punten:
Prima geplaatst en dus goed geregeld

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, hartelijk voor de voor mooie review!
21 november 2022
AuteurSander Brink
10,0

Top geregeld!

Sterke punten:
Alles volgens afspraak

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel voor de mooie review!
20 november 2022
AuteurPrzemys?aw Wardzinski
10,0

Super

Sterke punten:
Super

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
19 november 2022
AuteurDavid Woolthuis
10,0

Top

Sterke punten:
Snel ,en vriendelijke, en mee denkend

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
18 november 2022
AuteurJH
9,0

Quick, easy efficient

Sterke punten:
Great service which was easy to arrange

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooi review, altijd goed om te horen dat we snel, makkelijk en efficiƫnt te werk gaan en u als klant hierdoor zo goed mogelijk kunnen hebben bedient. Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van dienstverlening, dan zien we u graag weer terug.

2,326 beoordelingen.