25 mei 2020
AuteurElse Wester
10,0

Top service!


Sterke punten:
Gebruiksvriendelijk progra mma voor het bestellen en afvoeren van de containers. Op verzoek wordt je gebeld van tevoren en dat gebeurt ook. Behulpzame en meedenkende chauffeurs. Ik raad GP Groot zeker aan!

Reactie GP Groot:
Heel fijn! dank u
25 mei 2020
AuteurBart Appelman
6,0

service


Sterke punten:
webshop service heel goed en accuraat. Ophalen/neerzetten ook. Alleen minder goed dat er geen grotere container dan 10m3 besteld kan worden. Wat is het probleem als die bak op eigen terrein kan staan. Ik moest nu zeker 5 losse 10-kuubers laten komen

Reactie GP Groot:
Via onze webshop verhuren wij inderdaad containers t/m 10³. Uit onze ervaring blijkt dat de grotere afzetcontainers niet bij onze particuliere klanten passen op eigen terrein en ook te groot zijn voor op de openbare weg. Zakelijk kunt u natuurlijk wel een grotere container bestellen bij ons. Indien u een zakelijk account wilt laten aanmaken neemt u dan alstublieft even contact met ons op (088-4721230) zodat we dit direct kunnen regelen voor u.
25 mei 2020
AuteurRob Van der Poel-Penninga
10,0

Tevreden klant


Sterke punten:
Prima service en gemakkelijk een container bestellen via de website.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
23 mei 2020
AuteurKarin Tiggelman
10,0

Super


Sterke punten:
Alles netjes volgens afspraak. Ik weet waar ik een volgende keer moet zijn ?

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt! Graag tot ziens
22 mei 2020
AuteurSijm
10,0

Makkelijk en keurig geregeld.


Sterke punten:
Zeer gemakkelijk besteld en weer op laten halen via de website.

Reactie GP Groot:
Dank voor uw reactie en graag tot ziens!
22 mei 2020
AuteurAlie Van Roode-Wigarda
8,0

Grote klasse


Sterke punten:
Prima geregeld,chauffeur zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

Reactie GP Groot:
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank en graag tot ziens!
22 mei 2020
AuteurMarcel Reijn
10,0

6m3


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent!
22 mei 2020
AuteurDanny
6,0

Heel tevreden


Sterke punten:
Snel geregeld, prettige afstemming ook voor het ophaalmoment!

Reactie GP Groot:
Fijn dat u tevreden bent en dank voor de reactie. Graag tot ziens!
22 mei 2020
AuteurNico Steenbakker
10,0

Container huur


Sterke punten:
Top service

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot ziens!
22 mei 2020
AuteurDennis
10,0

Top geregeld!


Sterke punten:
Container werd netjes op het afgesproken tijdstip geleverd en opgehaald. Chauffeur was zeer behulpzaam en beleefd.

Reactie GP Groot:
Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent en graag tot ziens!
21 mei 2020
AuteurRob Heimering
8,0

Prima


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
20 mei 2020
AuteurRaymond Kussendrager
10,0

6 kuub grondcontainer


Sterke punten:
Netjes en snel geleverd en ook keurig opgehaald. Geen gezeur, gewoon duidelijk wat je krijgt.

Reactie GP Groot:
Dankuwel voor u reactie. Fijn dat u het zo heeft ervaren.
20 mei 2020
AuteurCoby Moerman
10,0

Container


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
20 mei 2020
AuteurJohn Kager
10,0

Prima service


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw cijfer!
19 mei 2020
AuteurMildred
8,0

Keurig geregeld


Sterke punten:
Wij hebben op afzonderlijke dagen twee afvalcontainers gehuurd. Dit ging erg eenvoudig via de website. Ook wordt goed duidelijk gemaakt welk afval in welke container mag. Duidelijke prijsopgave, bevestiging opdracht via mail. Daarnaast ruim de tijd om de container te retourneren. De containers werden keurig op tijd geleverd en weer opgehaald op de door ons gekozen dagen. Complimenten voor de afhandeling, we zullen jullie van harte aanbevelen!

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. We zijn u graag van dienst. Graag tot een volgende keer!
18 mei 2020
AuteurEva Schaap
8,0

prima ervaring


Sterke punten:
heel tevreden

Reactie GP Groot:
Heel fijn. Dank u
18 mei 2020
AuteurStephan Van der Kolk
10,0

Top service


Sterke punten:
Snelle reactie en flexibel

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie!
18 mei 2020
AuteurRichard Beentjes
10,0

Goed


Sterke punten:
Alles prima op tijd en volgens afspraak.

Reactie GP Groot:
Graag gedaan en bedankt voor uw review.
18 mei 2020
AuteurMidtex Holding
10,0

Prima service


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Graag gedaan en bedankt voor uw reactie!
18 mei 2020
AuteurTon Steltenpool
10,0

Topbedrijf!


Sterke punten:
Prima! Keurig volgens afspraak.

Reactie GP Groot:
Dank u! Graag tot ziens

892 beoordelingen.