2 juli 2020
AuteurNancy Van Huizen
8,0

Tevreden


Sterke punten:
Ben zeer tevreden. Bestellen en laten ophalen van container snel geregeld.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen. Bedankt voor uw review!
2 juli 2020
AuteurJoey
8,0

Prima! (wel wat prijzig)


Sterke punten:
goeie service, makkelijk telefonisch bereikbaar, fijne mensen aan de telefoon, aardige chauffeur, wel wat aan de prijs

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw bestelling en dat alles goed is gegaan! Wij waarderen uw review.
1 juli 2020
AuteurTineke Koopman
6,0

Huren afvalcontainer


Sterke punten:
Wij hadden een afvalcontainer gehuurd voor het leeghalen van de woning van mijn schoonmoeder. Afvalcontainer is geleverd, maar qua communicatie over het afleveren en ophalen was er wat "ruis" op de lijn. Inmiddels is dit door GP Groot naar tevredenheid opgelost.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review.
30 juni 2020
AuteurJanjaap Blom
8,0

Goede service en duidelijke communicatie.


Sterke punten:
Goede service en duidelijke communicatie.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor review!
30 juni 2020
AuteurPaul De Vogel
10,0

Tevreden klant


Sterke punten:
Prima service. Goede ervaren chauffeurs

Reactie GP Groot:
Blij om te horen dat het goed is gegaan en dat onze chauffeurs u goed hebben kunnen bedienen!
30 juni 2020
AuteurDirk Nolten
8,0

Snelle, persoonlijke service


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Goed te horen dat alles goed is gegaan. Bedankt voor uw review.
29 juni 2020
AuteurFrederique Groustra
10,0

Prima bedrijf


Sterke punten:
GP Groot is goed bereikbaar, zowel via de webshop als telefonisch, houdt zich aan afspraken en geeft service

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u goed van dienst hebben kunnen zijn. Bedankt voor de review!
28 juni 2020
AuteurAM
10,0

huur bouwcontainer


Sterke punten:
Container werd netjes op de gekozen dag geplaatst. Overleg waar te plaatsen was super. Wordt keurig gehaald wanneer gewenst. Dit kun je heel makkelijk online aangeven.

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen. Wij waarderen uw review.
28 juni 2020
AuteurJan Woudenberg
10,0

puin container


Sterke punten:
prima geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor uw reactie.
28 juni 2020
AuteurD Van Kooij
8,0

Bouw en sloop container


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Wellicht tot de volgende keer.
27 juni 2020
AuteurCees Vink
10,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review.
26 juni 2020
AuteurVincent Ruijs
10,0

Uitstekend


Sterke punten:
Keurig geregeld precies zoals omschreven

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie!
26 juni 2020
AuteurKoos van Elsacker
10,0

Snel en betrouwbaar


Sterke punten:
Ideaal dat ook dit allemaal online geregeld kan worden.

Reactie GP Groot:
Super fijn om te horen!
26 juni 2020
AuteurMark Woudstra
8,0

Prima


Sterke punten:
Prima service. Snel geleverd en opgehaald. Makkelijk zelf te regelen via je account.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Wij waarderen uw review!
26 juni 2020
AuteurA Roozendaal
8,0

Grond contaier prive


Sterke punten:
Strak geregeld. Op tijd brengen en ophalen. Medewerking van chauffeur uitstekekend.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor uw review.
26 juni 2020
AuteurBas Wensveen
6,0

Goede, snelle en heldere dienstverlening


Sterke punten:
Zoals in de titel beschreven.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie!
25 juni 2020
AuteurDebby De Ruiter
10,0

Heel goed!


Sterke punten:
Wij zijn erg tevreden, snelle service, vriendelijke chauffeur!

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review.
24 juni 2020
AuteurKarin Kouwenoord - van rixel
10,0

afvalbak voor de deur


Sterke punten:
Hartstikke goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve woorden!
24 juni 2020
AuteurFirma lautenbach
8,0

Zandleveringen en afval containers


Sterke punten:
zeer gemakkelijk te bestellen via webshop. Wel mis ik dat er geen factuur gemaild word na bestelling. Is wel erg makelijk voor de zakelijke klanten

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie en ook voor de tip!
23 juni 2020
AuteurJacquelien Veldhoven
10,0

Prima geregeld!


Sterke punten:
Onze vragen werden vlot opgepikt. Alles was snel en goed geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat alles snel en goed is gegaan.

960 beoordelingen.