18 november 2022
AuteurJacco Vriend
10,0

snel en goed

Sterke punten:
naar tevredenheid

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie review. Heel graag tot een volgende keer!
17 november 2022
AuteurAlfred De Boer
10,0

Snel en goed

Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
15 november 2022
AuteurEd Schuit
9,0

Prima geregeld

Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Goed om te horen! Dank u wel voor uw mooie review cijfer!
15 november 2022
AuteurJosé De Jong
10,0

Meedenkend

Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
15 november 2022
AuteurOkke
10,0

Goed

Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review cijfer. Heel graag tot ziens in onze webshop!
14 november 2022
AuteurSilvana De beer
10,0

prima service

Sterke punten:
makkelijk online te bestellen.goede uitleg welke bak je nodig hebt en voor welk afval.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
14 november 2022
AuteurBoy
10,0

Goed bereikbaar

Sterke punten:
Voldoende

Reactie GP Groot:
bedankt voor uw review, goed om te horen dat goed bereikbaar zijn, we doen ons best om altijd dicht bij onze klanten te blijven.
11 november 2022
AuteurRonald Boers
10,0

Positief

Sterke punten:
Prima bedrijf gewoon duidelijk

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
8 november 2022
AuteurAnnet Bakker
10,0

Bezorging en ophalen 6 kuub puinbak

Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
7 november 2022
AuteurJacco Huisman
9,0

Container huren

Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review score. Heel graag tot ziens in onze webshop!
7 november 2022
AuteurDiscovery Networks Benelux
10,0

Makkelijk een container bestellen en laten bezorgen

Sterke punten:
Goede service. Snelle levering

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat onze dienstverlening soepel en snel verloopt! Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan zien we u graag weer terug.
7 november 2022
AuteurGerrit Van Ojen
10,0

kent u het gemak van een laadbak

Sterke punten:
Prima bedrijf en correct met afspraken.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
7 november 2022
AuteurGert Ter Horst
5,0

Factuur probleem

Sterke punten:
Er moet worden ingelogd op het account om mijn factuur in handen te krijgen. Ik wil behalve bij banken geen accounts met wachtwoorden voor simpele en/of eenmalige inkopen.

6 november 2022
AuteurB. A. Bayryam
10,0

Snel en precies

Sterke punten:
Top service

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor het mooie cijfer!
5 november 2022
AuteurF Van Dorp
10,0

Levering containerbak

Sterke punten:
Prima levering. Geleverd en weer opgehaald op de afgesproken data. We hoefden er niet voor thuis te blijven

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
5 november 2022
AuteurNatasja Teijema
10,0

Super service voor container huur

Sterke punten:
Ik moest een container huren voor een ontruiming na een overlijden. Snel geholpen. De container stond smorgens om 7.30 voor de deur. Werd netjes gebeld dat de container klaar stond. Je huurt de container eigenlijk voor 4 weken. Maar even buffelen en de container kon na 5 dagen alweer opgehaald worden, hij was vol. Even bellen en het was geregeld. Het is best een bedrag dat je betaalt voor de huur, dan is het jammer dat je niet per week kan betalen ipv gelijk 4 weken. Maar verder ben ik heel tevreden over GPGroot. Een dikke aanrader voor iedereen.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
4 november 2022
AuteurWouter Holwerda
8,0

Prima

Sterke punten:
Netjes geleverd en omgeruild.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te lezen dat onze klanten tevreden zijn als het gaat om onze dienstverlening.
2 november 2022
AuteurPeter Laffra
10,0

Superservice

Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review cijfer. Heel graag tot ziens in onze webshop!
1 november 2022
AuteurArjan Mooij
10,0

Geen gezeur, zet een bak van GP Groot voor je deur

Sterke punten:
simpelweg goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de super leuke review, deze slogan gaan we gebruiken:-) altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening weten te waarderen. Mochten we u weer in de toekomst van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
31 oktober 2022
AuteurInqrid Van den Bosch
10,0

Top bedrijf

Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de mooie review, altijd fijn om te horen dat we een top bedrijf zijn, mochten we weer iets in de toekomst voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.

2,326 beoordelingen.