5 september 2021
AuteurRaoul Pascaud
10,0

3m3 Afvalhout Container


Sterke punten:
Perfect

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
5 september 2021
AuteurEd De heer
10,0

Super servise


Sterke punten:
Top geregeld

Reactie GP Groot:
Dank u!
5 september 2021
AuteurRene Bolleman
10,0

Geweldig


Sterke punten:
Ik ben heel tevreden bakken goed neergezet gebracht en opgehaald zoals afgesproken. Vriendelijke chauffeurs en vriendelijke klantenservice. In een woord top. Ga ik zeker weer heen als ik een bak nodig mocht hebben.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt!
4 september 2021
AuteurMarije Borgman
8,0

Beoordeling puinbak en grond leveren


Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden over de levering van de puinbak. Via de planning wist ik dat deze na 13.00 geleverd werd. Met de chauffeur kon ik afstemmen waar de bak geplaatst werd. De chauffeur die de bak kwam ophalen was helaas minder goed aanspreekbaar. Het leveren van de grond zou op donderdag 19 aug plaatsvinden. Toen lukte het de chauffeur niet om de straat in te komen. Uiteindelijk is de grond de volgende dag gebracht. Ik ben erg tevreden over de korte tijd tussen bestelling en levering.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw gedetailleerde beoordeling en graag tot een volgende keer!
30 augustus 2021
AuteurHenk Van der Woude
8,0

Netjes geregeld


Sterke punten:
Op afspraak gebracht/geplaatst en weer netjes opgehaald.

Reactie GP Groot:
Graag tot een volgende keer!
30 augustus 2021
AuteurVogels J.J.G.
10,0

groot in opruimen


Sterke punten:
ze doen wat ze zeggen

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank!
30 augustus 2021
AuteurG. Leeuwerik
10,0

Prima service


Sterke punten:
Via de site een puinbak besteld. De volgende dag was deze geleverd en op de afgesproken datum netjes opgehaald.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review!
30 augustus 2021
AuteurHeddes
10,0

Top


Sterke punten:
Komt afspraken na

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan.
30 augustus 2021
AuteurEvert Tuijp
10,0

Sloop- en bouwafval 3m3 container


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Bedankt voor het mooie cijfer! Wij hebben u graag geholpen.
29 augustus 2021
AuteurArnold Eigeman
10,0

Prima service


Sterke punten:
Kundige afhandeling van de ophaal service van de containers. Vakkundige chauffeur, vriendelijk en voorkomend.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
28 augustus 2021
AuteurEveline Thesingh
10,0

Bouwafval


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Graag tot ziens in onze webshop!
28 augustus 2021
AuteurCor Van Ommeren
10,0

Goede service


Sterke punten:
Bouw en sloop container besteld ivm verhuizing, dus oud hout enz afvoeren. Container moest voor garage staan daarom graag zelfde dag afvoeren. Afspraak ruim op tijd gemaakt waardoor dit mogelijk was. Ook tekst en uitleg op website voor welk afval en bestellen van de container was super duidelijk. Volgende keer weer een container van gp groot??

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw prachtige beoordeling! Graag tot een volgende keer.
27 augustus 2021
AuteurRon Put
9,0

Super geregeld


Sterke punten:
Echt super

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
27 augustus 2021
AuteurWillem Visser
9,0

tevreden


Sterke punten:
door de perfecte afhandeling van de gehuurde afvalbak en de levering van zand op de afgesproken tijden ben ik zeer tevreden over de service van G.P.Groot

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u zo tevreden bent, hartelijk dank.
26 augustus 2021
AuteurJacqueline Boots
10,0

Super geregeld


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Wij zijn blij met uw mooie beoordeling. Hartelijk dank en graag tot ziens.
26 augustus 2021
AuteurDaniel Bakker
10,0

Duidelijke afspraken die nagekomen worden


Sterke punten:
Bestellen is makkelijk en ze leveren wat én wanneer je dat vraagt. Chauffeur belt van tevoren. Ze ontzorgen je van je afvalprobleem.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel graag tot ziens.
25 augustus 2021
AuteurJan Rustenburg
10,0

Prima


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Fijn dat het allemaal goed is gegaan. Bedankt voor uw bericht.
24 augustus 2021
AuteurMaurice
8,0

Huur 6m3 container en huur 3m3 container


Sterke punten:
Beide keren keurig geregeld! Chauffeurs denken mee over hoe de container het beste neergezet kan worden. Wel een verbeterpunt. Bij de bestelling kun je aangeven dat je graag gebeld wilt worden als de chauffeur eraan komt. Van de 4 keer (2x brengen en 2x ophalen) is dit niet één keer gebeurd. Het zou prettig zijn als de chauffeurs ook daadwerkelijk bellen of haal anders de optie van de site af.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en uw tip. We nemen uw tip mee.
23 augustus 2021
AuteurRene Baks
10,0

prima container huur en vriendelijke mensen


Sterke punten:
Bestellen, wisselen en ophalen gaat makkelijk zowel via de telefoon als via de website.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie! Wij hebben u graag geholpen.
23 augustus 2021
AuteurRob Oosterveer
10,0

Bak


Sterke punten:
Bak

Reactie GP Groot:
Dank u!

1,629 beoordelingen.