28 januari 2024
AuteurHan Snijder
10,0

Ophalen van alles

Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Snijder, bedankt voor uw mooie cijfer! Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.
28 januari 2024
AuteurMark De Git
10,0

Toppers

Sterke punten:
Goede service

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer de Git, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Wij zien u graag nog een keer terug. Prettige dag gewenst.
28 januari 2024
AuteurGerda Besselink
10,0

Grofvuil opgehaald

Sterke punten:
Het was goed geregeld

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Besselink, bedankt voor uw mooie review. Prettige dag gewenst en graag tot een volgende keer.
27 januari 2024
AuteurJosé ML
10,0

Top service

Sterke punten:
Alles snel en goed geregeld

Reactie GP Groot:
Beste José, bedankt voor uw mooie review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Fijne dag gewenst.
27 januari 2024
AuteurJaap V.d. Meulen
10,0

Vuilnis afhandeling

Sterke punten:
top

Reactie GP Groot:
Beste meneer v.d. Meulen, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Graag tot ziens en een fijne dag gewenst.
27 januari 2024
AuteurAnke Van Deijzen
10,0

Blije mensen

Sterke punten:
Top!

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens in onze webshop!
27 januari 2024
AuteurPrive
4,0

Telefonisch contact

Sterke punten:
Alles ging goed, behalve dat wij vroegen of ze ons wilde bellen wanneer ze de bak kwamen ophalen. Helaas hangt ons slot nog om de bak en wij zijn hier niet meer over gebeld!

26 januari 2024
AuteurStefan Rus
10,0

6m3 puin container

Sterke punten:
Zeer vriendelijke chauffeur, snel neergezet en veilig

Reactie GP Groot:
Beste meneer Rus, bedankt voor uw fantastische cijfer. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur. Prettig weekend gewenst en graag tot een volgende keer!
24 januari 2024
AuteurAlexandra Stoffels
10,0

Super!

Sterke punten:
Een 10!

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Stoffels, hartelijk dank voor uw fantastisch cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, Altijd fijn om te lezen dat onze klanten erg te vrede zijn over onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
23 januari 2024
AuteurArjen Snoek
10,0

Uitstekende Service.

Sterke punten:
Bij het doorlezen (zondagavond) van de overeenkomst had ik mij een week vergist. Maandagochtend met GP Groot gebeld en op dezelfde dag werd de container geleverd. Prima actie van de medewerker die ik aan de telefoon had. De chauffeur bracht lachend en correct de nieuwe container. Tot overmaat van ramp had ik ook nog een te kleine container besteld. Ook dit werd moeiteloos opgelost. Wat mij betreft een dikke 10.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft! Altijd goed om te lezen dat klanten onze dienstverlening waarderen. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag
22 januari 2024
AuteurRutger Hamme
9,0

Houtbak leveren en afvoeren

Sterke punten:
De houtbak werd perfect op tijd in de middag aangevoerd en de volgende dag volgens afspraak vroeg weer (vol) opgehaald

Reactie GP Groot:
Beste meneer Hamme, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
21 januari 2024
AuteurJ Dekker
8,0

Asbest pickup

Sterke punten:
Top, snel en makkelijk. Wel duur

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Prettige dag gewenst en graag tot ziens.
21 januari 2024
AuteurItja Wiersema
10,0

Bouwafval bak

Sterke punten:
Uitstekende service

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop!
20 januari 2024
AuteurWilma Doejaaren
8,0

Vakkundig en snel

Sterke punten:
Het is heel gemakkelijk om een container te huren. Het enige minpuntje vind ik dat reeën bezorg-en ophaaldag ingevuld moet worden en ik dat vervolgens niet terug vind in mijn account en alsnog een ophaalverzoek ( en dan niet op de dag die ik wilde, maar dag later ) moet doen.

20 januari 2024
AuteurDirk
8,0

Prima levering

Sterke punten:
Keurig op tijd geleverd de bak en geplaatst zoals wij dat graag wilden. Ook ophalen ging secuur en netjes.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.
19 januari 2024
AuteurRogier Van Bronkhorst
9,0

Goede Service

Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag.
19 januari 2024
AuteurJeroen Marbus
10,0

Fijne geregeld allemaal!

Sterke punten:
Container die wij gehuurd hadden, kwam prima optijd en is na een belletje van onze kant ook eerder opgehaald dan de geplande datum. Heel fijn hoe er mee wordt gedacht!

Reactie GP Groot:
Beste meneer Marbus, hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat onze dienstverlening u zo goed is bevallen. Wij willen u dan ook bedanken voor dit mooie cijfer en wensen u een prettig weekend. Graag tot ziens.
19 januari 2024
AuteurMense Bestratingen
10,0

Container voor puin

Sterke punten:
Het verzoek voor plaatsing te bellen is niet gedaan. Plaatsen en ophalen is volgens planning goed verlopen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening! Wij gaan uw feedback door geven aan de desbetreffende afdeling. Wij vinden uw mening erg belangrijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze met ons te delen. Alvast een prettig weekend gewenst en graag tot ziens!
19 januari 2024
AuteurMarianne Verburg
10,0

bak voor schoon puin

Sterke punten:
Bak nodig om de tuin tegels in het weekend af te voeren , vrijdag is hij gebracht maandag keurig ( vol) weer op gehaald

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Verbrug, bedankt voor uw mooie cijfer en review die u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Prettig weekend alvast gewenst en graag tot ziens!
17 januari 2024
AuteurSjors Vlaar
7,0

Prima geregeld met kleine kantekening

Sterke punten:
7

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht u in de gelegenheid zijn dan zou ik graag van u willen weten wat de kleine kanttekening inhoud, misschien kunnen we iets voor u oplossen. Ons e-mailadres: verkoop@gpgroot.nl t.a.v. Claudia. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.

2,953 beoordelingen.