26 mei 2023
AuteurMark
10,0

Levering container

Sterke punten:
Online besteld. Super eenvoudig. Zo hoort het! Stipt, vooraf keurig gebeld, klantgerichte afstemming mbt plek van plaatsing, aardige chauffeur en weer netjes opgehaald.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Dank u wel voor uw mooie review en heel graag tot ziens in onze webshop!
25 mei 2023
AuteurFred Snel
10,0

Aanrader

Sterke punten:
Prima geregeld en klantvriendelijk.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw mooie review!
23 mei 2023
AuteurDirk Den haan
10,0

Goed bedrijf niets mis mee

Sterke punten:
Snelle reactie op vragen en e-mail

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
23 mei 2023
AuteurDerek Schenk
10,0

Super eenvoudig en top geregeld

Sterke punten:
Via de website een bak besteld en gelijk betaald en alles gaat precies zoals het zou moeten. Bij een volle bak even bellen en de volgende dag wordt deze opgehaald. ­čĹŹ

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel voor uw mooie review!
23 mei 2023
AuteurNel De Vries
10,0

prima , alles volgens afspraak

Sterke punten:
een volgende keer kom ik weer biju terug

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, heel graag tot een volgende keer!
23 mei 2023
AuteurAad Zonneveld
7,0

Betrouwbaar

Sterke punten:
Snelle afhandeling van de afspraak met duidelijke richtlijnen aangaande het ophalen van een 1 kuubs zak met schoon puin. Een verrassing was dat we de zak per post aangeleverd kregen, dat was niet zo begrepen. Gelukkig waren we thuis voor het in ontvangst nemen. Dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden. Maar al met al heel erg tevredeover deze service.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerking wat betreft dat de zak per post wordt verstuurd en u hier niet duidelijk over geïnformeerd bent, zal ik aan de desbetreffende afdeling doorgeven. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
23 mei 2023
AuteurEsther Folkers
10,0

Prima bedrijf

Sterke punten:
Zeer prettig ervaring met dit bedrijf

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
22 mei 2023
AuteurHerwin Zweers
10,0

Container

Sterke punten:
Goed en snel

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
22 mei 2023
AuteurLodewijk
8,0

Top service

Sterke punten:
Netjes alles volgens afspraak geregeld. Goed telefonisch en per web-shop bereikbaar.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw mooie review!
22 mei 2023
AuteurTom Schootemeijer
10,0

Afvalcontainer

Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
21 mei 2023
AuteurStephanie Koster
9,0

Super goeie service!!!

Sterke punten:
Wat heeft dit bedrijf een top service, snelle levering en ophalen van de container en super goeie communicatie.

Reactie GP Groot:
Super! Goed om te horen! Dank u wel voor de mooie review!
20 mei 2023
AuteurFred Van der Groef
10,0

Zeer goed

Sterke punten:
Snel, afspraak is afspraak

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review score!
20 mei 2023
AuteurWim Van Meerveld
10,0

Prima service / top organisatie

Sterke punten:
Hele goede ervaring met GP Groot gehad. Perfecte service, nette mensen en flexibel met halen en brengen van de door ons bestelde container.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel voor uw mooie woorden!
20 mei 2023
AuteurNicolas Van Troostenburg de Bruijn
10,0

Snel en Goed

Sterke punten:
Container was er binnen no time, en werd vervolgens heel nettjes opgehaald. Top

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw mooie review!
19 mei 2023
AuteurPim Van der ende
10,0

prima geregeld bij jullie

Sterke punten:
super

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review cijfer!
19 mei 2023
AuteurJ Stavenuiter
8,0

Container schoon puin

Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer en heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
18 mei 2023
AuteurNicolaas wilhelmus Ursem
8,0

alles prima

Sterke punten:
van bestellen tot het veranderen van de ophaaldag alles goed geregeld

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review score!
17 mei 2023
AuteurJan Kornman
10,0

Eenvoudig en snel geregeld.

Sterke punten:
Makkelijk online te regelen. Bak keurig met beleid neergezet. Erg tevreden.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor u mooie review en het mooie cijfer dat u voor onze dienstverlening geeft. Altijd goed om te horen. dat onze klanten onze dienstverlening op prijs stellen. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
16 mei 2023
AuteurFrank
6,0

Wel Ok├ę

Sterke punten:
7.5

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review, mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag.
16 mei 2023
AuteurA. Snoeks
6,0

meedenkers

Sterke punten:
snel geregeld, afspraken nakomen, fijn contact

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw fijne review, we proberen dicht bij onze klanten te blijven staan en daarbij staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Dus een review als deze stellen wij zeer op prijs. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

2,556 beoordelingen.