10 januari 2022
AuteurP.J.A. De Boer
9,0

Container levering op maat


Sterke punten:
Ook telefonisch uitstekende service en bereikbaarheid

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
10 januari 2022
AuteurErica Bruin
9,0

Top service


Sterke punten:
Goede service. Mee denkende chauffeur helemaal tevreden. We hadden er 1 besteld toch 1 te kort maar volgende morgen. Meteen een nieuwe neergezet helemaal tevreden en aanrader voor iedereen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooi review en super fijn om te horen dat onze service top is, mocht u ons weer is nodig hebben in de toekomst dan zien we u graag terug.
9 januari 2022
AuteurRebecca Roevens
10,0

Fijn en snel geholpen.


Sterke punten:
Makkelijk online een bak besteld en netjes geleverd en opgehaald na een belletje naar kantoor. Fijn dat je keuze hebt om vooraf door chauffeur gebeld te worden dan kan je nog even ruimte maken.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw fijne beoordeling, altijd goed om te horen dat het gewaardeerd wordt dat we dicht bij onze klanten blijven staan en de bereikbaarheid is daar een heel groot onderdeel van. Mochten we u in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.
8 januari 2022
AuteurEmre Gokhan
9,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Super

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw super leuke review, mochten we u weer is van dienst kunnen zijn, dan zien we u heel graag weer terug. Hele fijne dag gewenst
7 januari 2022
AuteurStephan Van wetten
10,0

Levering


Sterke punten:
Snelle levering zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
6 januari 2022
AuteurTed De Boer
10,0

Vriendelijk & snel


Sterke punten:
Snelle service, bak was er de volgende dag. Aardige chauffeur en duidelijke webshop. Twee keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn. Top!!

Reactie GP Groot:
Geweldig, fijn om te horen! Heel graag tot een volgende keer!
3 januari 2022
AuteurAlbert Jan Butter
10,0

Prima volgens afspraak


Sterke punten:
Prijs en service goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor je mooie review en goed om te lezen dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd.
3 januari 2022
AuteurWillem Scheppers
9,0

Goed gedaan


Sterke punten:
Hoewel ik in eerste instantie moeite had om via de site het juiste product (combinatie) te vinden heb ik het via de (telefonische) helpdesk kunnen oplossen. Afspraken keurig nagekomen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve review op onze dienstverlening, altijd goed om te horen. Mochten we u weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we weer graag van u.
2 januari 2022
AuteurMarjolein Floris
10,0

Super service


Sterke punten:
Goed contact met de medewerkers. Bak werd op tijd neergezet en opgehaald. Heel fijn!

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review! Graag tot een volgende keer!
31 december 2021
AuteurPeter Van Ooij
8,0

Perfecte levering en ophaal service


Sterke punten:
Prima geregeld

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de fijne beoordeling, altijd goed om te horen van klanten dat ze tevreden zijn. Wij wensen u dan ook een gezellige jaarwisseling en een mooi en gezond 2022 toe.
31 december 2021
AuteurRuud Delis
10,0

Zeer snelle levering en ophaaldienst


Sterke punten:
Zeer goed communicatie en je krijgt gewoon echt iemand direct aan de telefoon.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de mooie review, hele fijne jaarwisseling en alvast een mooi 2022 toegewenst.
31 december 2021
AuteurMarjon Witte
9,0

Prima geregeld


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Bedankt voor je mooie beoordeling, hele fijne jaarwisseling gewenst.
31 december 2021
AuteurTom
8,0

Prima


Sterke punten:
Mooie prijs, afspraken nagekomen

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
31 december 2021
AuteurRoger Kerssens
10,0

Super service


Sterke punten:
Container geplaatste en twee big bats aarde afgeleverd. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Helemaal top!

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel voor de mooie woorden! Heel graag tot een volgende keer!
30 december 2021
AuteurBert Ter Maat
9,0

goed geregeld


Sterke punten:
goed geregeld

Reactie GP Groot:
Bedankt voor u mooie review, als we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we dat weer graag van u.
30 december 2021
AuteurJEROEN STOKE
8,0

puincontainer


Sterke punten:
keurig geregeld, fijne communicatie en leuke chauffeur.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat alles naar wens is geweest.
28 december 2021
AuteurJ Maljaars
9,0

Snel en goedkoop


Sterke punten:
Snelle plaatsing en op de afgesproken dag weer netjes opgehaald. Scherpe prijs!

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de mooie review
28 december 2021
AuteurPetra Knikman
10,0

Prima bedrijf


Sterke punten:
Ik heb een zeer goede ervaring met GP Groot. Vlot en vriendelijk. Ook behulpzaam en goed telefonisch te bereiken. Makkelijk in afspraken maken en wijzigen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat wij als bedrijf goed en snel bereikbaar zijn.
28 december 2021
AuteurJoop Van den Huijsen
10,0

Oké


Sterke punten:
Zeer correct en duidelijk

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve review, we zien u graag weer terug als u van onze dienstverlening weer gebruik wil maken.
27 december 2021
AuteurAndrew Kerven
10,0

Geen gedoe


Sterke punten:
Fantastische service van begin tot eind! Ik beveel hen ten zeerste aan.

Reactie GP Groot:
Dank voor uw mooie woorden! Graag tot een volgende keer!

1,817 beoordelingen.