19 mei 2024
AuteurW Sikkens
10,0

Goede service voor een concurerende prijs

Sterke punten:
Goede service voor een concurerende prijs. Containers (1 voor tuingrond en 1 voor puin) werden netjes geplaatst en op de afgesproken dag weer opgehaald.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Sikkens, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service van GP Groot en onze concurrerende prijzen waardeert. Het is geweldig om te weten dat de containers voor tuingrond en puin netjes zijn geplaatst en op de afgesproken dag weer zijn opgehaald. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd een betrouwbare en efficiënte service te bieden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
19 mei 2024
AuteurAndre Praat
10,0

Top

Sterke punten:
Ik heb er weinig woorden voor op alle vlakken top

Reactie GP Groot:
Beste meneer Praat, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn enorm blij om te horen dat u op alle vlakken zo tevreden bent met onze service. Uw lovende woorden betekenen veel voor ons.Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten een topervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
19 mei 2024
AuteurMarco Salm
10,0

Top

Sterke punten:
Ging prima optijd gebracht,optijd opgehaald 👍🏼

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Salm, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles prima is verlopen en dat de container op tijd werd gebracht en opgehaald. Graag tot ziens in onze webshop!
19 mei 2024
AuteurLody
8,0

Goed geregeld

Sterke punten:
Alles volgens afspraak. Gewicht van de afvalcontainer niet helemaal goed ingeschat waardoor er een zwaardere auto moest komen

Reactie GP Groot:
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring met GP Groot. We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We begrijpen dat het inschatten van het gewicht van de afvalcontainer soms lastig kan zijn. We waarderen uw begrip en flexibiliteit toen er een zwaardere auto moest komen. Ons team doet altijd zijn best om dergelijke situaties snel en efficiënt op te lossen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
19 mei 2024
AuteurJan Verbeek
4,0

Het duurt......

Sterke punten:
De tijd van halen van de bakken, duurde voor ons veel te lang. Ook op de afgesproken dag van halen werd dit toch een dag later. De bakken hebben ruim een week gestaan. Mensen gaan er van alles in gooien.

18 mei 2024
AuteurJohn Stokman
9,0

Prima prijs en snellen levering

Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review en het geven van uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
18 mei 2024
AuteurFrank Seijmonsbergen
9,0

Super service.

Sterke punten:
Zeer tevreden , de container op tijd gebracht . Ook dikke 10 voor de dames van de klantenservice.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Seijmonsbergen, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat de container op tijd is geleverd. Een extra grote dank voor uw complimenten aan de dames van de klantenservice. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te horen dat onze collega's een dikke 10 van u verdienen! Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
18 mei 2024
AuteurWilrick De graaf
10,0

Afspraak is afspraak

Sterke punten:
De bak was gemakkelijk te bestellen via de site en keurig op afgesproken plek geleverd

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer de Graaf, hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en review. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!
17 mei 2024
AuteurAlex Middelburg
10,0

Goede service!

Sterke punten:
Keurige afspraken, fijne mensen die meedenken

Reactie GP Groot:
Beste meneer Middelburg, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens !
17 mei 2024
AuteurHenk Brouwer
9,0

Prima bakkie

Sterke punten:
De bak werd mooi op tijd geleverd, en de volgende dag in de middag weer opgehaald. Ik had in mijn bestelling wel aangegeven vóór levering gebeld te willen worden, maar dat is niet gebeurd. Maar ja, een kniesoor die daarover zeurt. 😉

Reactie GP Groot:
Beste meneer Brouwer, hartelijk dank voor uw mooie review. Dit wordt zeer gewaardeerd. Wij geven de tip door aan de chauffeur! Graag tot ziens en een prettige dag gewenst
17 mei 2024
AuteurHarry Kramer
10,0

snel en betaalbaar

Sterke punten:
afspraak nagekomen

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie cijfer en de review die u heeft geschreven. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag. Fijne dag gewenst en alvast een heel fijn weekend.
17 mei 2024
AuteurDanny Rezette
10,0

snel en betrouwbaar

Sterke punten:
Zeer tevreden, op afgesproken tijd neer gezet en weer opgehaald. Vriendelijk aan de telefoon met vragen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooi review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we uw weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag. Fijne dag en alvast een fijn pinksterweekend.
15 mei 2024
AuteurAileen
5,0

Beetje sloridige levering

Sterke punten:
Er zou vooraf worden gebeld, is zowel bij neerzetten als ophalen niet gebeurd. Hij is behoorlijk scheef neergezet waardoor parkeren op de plaats ernaast net niet ging. Hij is wel geleverd en opgehaald op de afgesproken dag en kosten zijn duidelijk en incl.

Reactie GP Groot:
Goedemiddag Aileen, Ik heb je telefonisch net gesproken over dat er niet gebeld was van te voren, en dat de container wat scheef was neergezet, dit betreuren wij. Wij hebben de informatie ook doorgegeven aan de chauffeur zodat er in de toekomst wel contact wordt opgenomen en dat hij de aandacht uiteraard geeft aan de plaatsing van de container! Wij hopen u volgende keer terug te zien in de webshop!
15 mei 2024
AuteurBart De Winter
9,0

Toppers

Sterke punten:
Makkelijk te bestellen, professioneel neergezet, zelfs op Hemelvaartsdag de bak opgehaald wat perfect uitkwam! Duidelijke communicatie en een belletje voordat ze de bak komen brengen!

Reactie GP Groot:
Beste meneer De Winter, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service bij GP Groot! We willen u hartelijk bedanken voor uw positieve review en het prachtige cijfer 9. Het is geweldig om te weten dat u het bestelproces makkelijk vond en dat de container professioneel is neergezet. We zijn ook blij dat we op Hemelvaartsdag de bak hebben kunnen ophalen, precies wanneer het voor u het beste uitkwam. Heldere communicatie en een belletje vooraf zijn belangrijke aspecten van onze service, en we zijn verheugd dat dit zo goed is bevallen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot en voor het delen van uw positieve ervaring. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
15 mei 2024
AuteurDirk De Boer
10,0

Levering bouwcontainer(s)

Sterke punten:
Goede snelle levering. Vriendelijk. Goede service.

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer de Boer, Bedankt voor uw steun en vertrouwen in GP Groot! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat we daarin geslaagd zijn. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag van u. Prettige dag gewenst!
14 mei 2024
AuteurJeffrey Van der Kolk
8,0

Goed

Sterke punten:
Prima geregeld en container op de dag van bestelling geplaatst. Aandachtspuntjes: tijd van aflevering iets scherper aangeven. Op bestelformulier vermelden dat ophaaldatum, mits bekend z.s.m. wordt afgestemd. Ook hierbij de tijdslijn scherper wordt aangegeven. Verder prima service en de telefonische contacten met servicedesk waren prima!👍

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en u mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Voor ons heeft het ook de voorkeur om precies op tijd te leveren, echter vinden onze chauffeurs het belangrijk dat de containers goed en netjes en in overleg met de klant worden geplaatst. Als we precies op tijd werken, is dit bijna niet meer mogelijk. Bij de aanvraag kunt altijd vermelden dat u gebeld wilt worden dan belt de chauffeur u een half uur van te voren. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
14 mei 2024
AuteurTiemen Zijlmans
10,0

Mesdaglaan Heemstede

Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Goedemiddag meneer Zijlmans, Bedankt voor uw support en uw positieve review! Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten gelukkig te maken, en het is geweldig om te zien dat we daarin geslaagd zijn. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Prettige dag gewenst.
14 mei 2024
AuteurBob Stelder
10,0

Zeer flexibel

Sterke punten:
De planning heeft mij enorm geholpen door de afvalbak 3 kuub 1 dag later op Hemelvaart!!!!! Op te komen halen. Heeft me gered!!!🙏👍👍👍

Reactie GP Groot:
Beste meneer Stelder, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Dit wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
13 mei 2024
AuteurL Schilder
10,0

Superservice

Sterke punten:
Snel en correct

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.
13 mei 2024
AuteurCocky Fischer
8,0

Snelle levering en correcte chauffeur

Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Fischer, We zijn zo blij dat u zo'n positieve ervaring hebt gehad bij GP Groot! Bedankt voor het delen van uw feedback. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Prettige dag gewenst.

3,128 beoordelingen.