20 maart 2024
AuteurDaniƫl Hulsbergen
9,0

Toppers!

Sterke punten:
Gewoon goed geregeld, duidelijke communicatie en vrolijke chauffeurs!

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Hulsenbergen, hartelijk dank voor uw review en complimenten met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!
19 maart 2024
AuteurMarco Van velzen
10,0

Gp groot

Sterke punten:
Mooi bedrijf met een zekere visie op de toekomst

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en de woorden dat we onze visie op de toekomst hebben, want het verduurzamen en het recyclen van de afvalstromen staan bij ons hoog in het vaandel. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag.
19 maart 2024
AuteurHenk Nanlohy
10,0

Alles op de afgesproken tijd!

Sterke punten:
Ik ben absoluut tevreden over jullie service. Elke vraag wordt netjes beantwoord. Het afleveren van de container verloopt snel en correct, het ophalen gebeurt al net zo soepel. Een echte aanrader

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie woorden en prachtige cijfer! Graag tot een volgende keer.
19 maart 2024
AuteurFP Van Loenen Martinet
10,0

perfect

Sterke punten:
adequaat en conform afspraken

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!
18 maart 2024
AuteurWietze Jan Ramaker
9,0

Uitstekende service van GP Groot

Sterke punten:
Zeer goed.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review op betrekking van onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u graag.
17 maart 2024
AuteurVincent Ten Brink
10,0

Uistekende service

Sterke punten:
Snelle levering, vriendelijke chauffeurs

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Ten Brink, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur! Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!
17 maart 2024
AuteurRob Gorthuis
10,0

Perfect geregeld

Sterke punten:
Zeer goede service

Reactie GP Groot:
Beste meneer Gorthuis, bedankt voor uw fantastische cijfer en beoordeling. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag van u. Prettige dag gewenst!
15 maart 2024
AuteurHans de Boer
10,0

10

Sterke punten:
Bedankt voor de snelle dienst top dat het er tussen door nog kon jacqueline ook bedankt

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer de Boer, hartelijk dank voor uw mooie cijfer wat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Wij gaan uw compliment zeker door geven aan onze collega Jacqueline! Prettige dag gewenst en graag tot ziens.
14 maart 2024
AuteurJan Flens
10,0

Uitstekende service

Sterke punten:
Container werd keurig op tijd bezorgd en weer opgehaald en de chauffeur heeft nog even gechecked waar de bak precies moest komen. Prima meegedacht !

Reactie GP Groot:
Beste meneer Flens, hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Prettige dag gewenst.
12 maart 2024
AuteurLaceulle
9,0

Goede service

Sterke punten:
Snel en klantvriendelijk geregeld, aardige chauffeur die niet terugdeinst voor een smal straatje.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Prettige dag.
12 maart 2024
AuteurIemand
10,0

Container besteld

Sterke punten:
Ging vlekkeloos, lege container op tijd geleverd en de volle geruisloos weggehaald!

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling! Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst.
12 maart 2024
AuteurNico Borrius
10,0

Probleemloos

Sterke punten:
Zowel plaatsen als ophalen mooi op tijd, netjes op juiste plek neergezet . Ophalen was ook probleemloos. Vriendelijke chauffeurs. Ga zo door !!

Reactie GP Groot:
Wat een mooie review! Hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer!
11 maart 2024
AuteurNeefjes
10,0

Makkelijk en snel

Sterke punten:
Makkelijk bestelproces, snel geleverd en duidelijke communicatie. Snelle reactie via de mail toen ik het afvaltype wilde wijzigen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij doen er als GP Groot zijnde alles aan om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag van u. Prettige avond alvast gewenst!
11 maart 2024
AuteurTeun Beets
10,0

Uitstekende service

Sterke punten:
Wij hebben een 6 m3 container besteld voor de oude bestrating van onze achtertuin. De bak werd ruim op tijd aangeleverd en na onze afmelding ook weer tijdig en netjes opgehaald.

Reactie GP Groot:
Goedemiddag meneer Beets, bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft! Wij waarderen de tijd die u heeft genomen om uw review te schrijven ons dank hiervoor. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Een prettige dag gewenst!
11 maart 2024
AuteurIneke Van den Elzen
9,0

container bouw- en sloopafval.

Sterke punten:
Prima service .

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Van den Elzen, hartelijk dank voor uw mooie review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u. Hele fijne dag gewenst!
11 maart 2024
AuteurTulpen0weide
10,0

Zeer goed

Sterke punten:
Goede snelle service, belde mij netjes van te voren nog even op dat de container er bijna 8 weken stond en er hierna bij betaald moest worden.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Bij GP Groot is een goede communicatie met onze klanten heel belangrijk, dus goed om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
10 maart 2024
AuteurTruus De Bruijn
8,0

Snel en duidelijk

Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
9 maart 2024
AuteurAnnamarie Ooijevaar
10,0

Goed bedrijf

Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Goedemorgen mevrouw Ooijevaar, hartelijk dank voor uw mooie compliment en cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
9 maart 2024
AuteurDennie Steenbeek
10,0

Professioneel en vriendelijk

Sterke punten:
9.5

Reactie GP Groot:
Beste meneer Steenbeek, bedankt voor uw mooie review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Prettige dag gewenst.
9 maart 2024
AuteurThecla Dekkers
9,0

Prima

Sterke punten:
Een dag nadat ik de container besteld heb stond hij al voor mijn huis! Geweldig!

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en compliment! Altijd fijn om te lezen dat onze dienstverlening goed bevalt. Prettige dag gewenst!

3,033 beoordelingen.