30 april 2016
AuteurFix4u
8,0

3 m3 container


Sterke punten:
Volgens afspraak geleverd

28 april 2016
AuteurRené van der Velden
8,0

Frans zeilemaketstraat 80


Sterke punten:
Bezorgen prima, alleen het ophalen gaat niet soepel.
Volgens mij moet het mogelijk zijn om tijdsblokken aan te geven voor plaatsing en ophalen. Mis bij internet bestelling de mogelijkheid om een kort tekst bericht te kunnen plaatsen.

25 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

Afvoer van restanten bestratingsmateriaal zoals betontegels en betonbanden .


Sterke punten:
Ik bestelde op zondagavond 17 april een bigbag voor puin op Laan Bloys van Treslong 18 te Den Oever. Uw programma gaf de mogelijkheid om deze bag op een ander adres af te leveren en dat heb ik op Martekrogt 2 te Den Oever ingevuld. Nadat ik de
bigbag op woensdagavond 20 april heb afgemeld kreeg ik een bevestiging van de volmelding via de mail van u op het adres Martekrogt 2.
Ik heb de volgende dag, 21 april, vroeg in de morgen gebeld met de klantenservice, hierna werd ik doorverbonden en daarna nog een keer, dit was de containerservice in Alkmaar. De heer aan de lijn heeft het adres veranderd maar kon niet zeggen wanneer de bag opgehaald ging worden. Hij staat er nu nog. Het is nu 25 april om 20 uur.
Groeten, C.N. Rotgans, Martekrogt 2, 1779 ER Den Oever, 0227-511068

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback.
Het is erg vervelend dat uw Big Bag niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor.
Uw Big Bag is ondertussen opgehaald (op dinsdag 26 april).

Met vriendelijke groet, GP Groot inzameling en recycling
25 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Container grond afvoeren

24 april 2016
AuteurAnoniem
8,0

goed meegedacht


Sterke punten:
we zijn gebeld nadat we een bak hadden besteld om tuingrond in af te voeren , maar er een bestelling voor tuingrond in het systeem bleek te staan . De onduidelijkheid is op tijd opgemerkt en door een belletje opgeklaard . Zondagvaond besteld en maandag middag netje geleverd .

21 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Uitstekend

20 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

6, redelijk


Sterke punten:
Als ik bel kan er niet gezocht worden op ordernummer, waarom niet, als dan een straat naam wat moeilijk is ben je op de geplaatste order niet terug te vinden.

Als ik afspreek dezelfde dag de container weer op te halen waarom gebeurt dit dan niet, en moet ik er achteraan bellen om dit geregeld te krijgen. Als dit om persoonlijke spullen gaat van schoonouders is dit zeer vervelend.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback.
Het is erg vervelend dat uw container niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. Door uw snelle handelen is de container de dag erna meteen opgehaald.

Wij zullen in het vervolg nog beter kijken naar de plaatsings- en ophaaldatum om een dergelijkse situatie te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

GP Groot inzameling en recycling


20 april 2016
Auteurzwaan
8,0

Ervaring GP Groot


Sterke punten:
Service goed, klantvriendelijkheid prima, product goed.
Verbeterpunten: onderlinge communicatie en duidelijkheid wie welke verantwoordelijkheid heeft op de afdeling

18 april 2016
AuteurHans
10,0

Prima!


Sterke punten:
Prima service en alles klopt. Hoe belangrijk is dat met een verbouwing. Bak op tijd geleverd en op verzoek ook weer correct opgehaald. En....., keurig personeel.

17 april 2016
AuteurLoodgieter & installatiebedrijf Niku
10,0

6m3 bak


Sterke punten:
6m3 bak besteld, keurigvolgens afgesproken tijd bezorgd en opgehaald.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Prima geholpen.


Sterke punten:
Big bag gebruikt voor de asbest golfplaten. Mooi afgevoerd.

15 april 2016
Auteurluyt bedden
10,0

geweldige medewerkers.


Sterke punten:
De kliko's worden altijd geleegd, ook als ik een keer vergeten ben de kliko voor te zetten, zijn de medewerkers
niet te beroerd om de steeg in te lopen. Superservice.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en netjes

14 april 2016
Auteurvan der drift
10,0

prima service


Sterke punten:
via internet geboekt was allemaal duidelijk en het ophalen ook volgens afspraak top

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

top


Sterke punten:
super gedaan, mag bepalent wanneer hij komt, en jullie maken het waar..
lijkt me een logistieke uitdaging.

schijnt echter bij de concurrent goedkoper, weet niet zeker, heb het zelf niet na gekeken.

bedankt!

hoi

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Top service


Sterke punten:
Snelle levering! De goedkoopste in onze buurt en zeer snel met weer ophalen

13 april 2016
AuteurAnoniem
6,0

Grofvuil container


Sterke punten:
Ik huurde voor het eerst een 6k container. Heb een zeer slechte ervaring met de chauffeur gehad. Heb daarna een goed gesprek met de planner gehad. Gelukkig zijn niet alle chauffeurs zo bot als diegene die ik heb meegemaakt.....

Reactie GP Groot:
Beste klant,

Vervelend om te horen dat uw ervaring met de chauffeur niet positief is.
U geeft aan dat u ondertussen al een goed gesprek heeft gehad met de planner. Hopelijk heeft dit u geholpen en mogen wij u een volgende keer weer verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,
GP Groot inzameling en recycling
2 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grofvuil


Sterke punten:
Prima

31 maart 2016
AuteurMaarten
10,0

Perfect!


Sterke punten:
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Vorige week dinsdag een 6m3 container besteld voor vrijdag. Vrijdagochtend om 7:00 stond de chauffeur al voor de deur. Vriendelijke vent. Zette de container zo goed mogelijk voor mij neer. Na het weekend de container 'volgemeld'. Deze werd de eerstvolgende werkdag direct opgehaald. Perfect!

29 maart 2016
AuteurAnoniem
8,0

Prima


Sterke punten:
Doen wat er afgesproken is

1,355 beoordelingen.