25 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

Afvoer van restanten bestratingsmateriaal zoals betontegels en betonbanden .

Sterke punten:
Ik bestelde op zondagavond 17 april een bigbag voor puin op Laan Bloys van Treslong 18 te Den Oever. Uw programma gaf de mogelijkheid om deze bag op een ander adres af te leveren en dat heb ik op Martekrogt 2 te Den Oever ingevuld. Nadat ik de
bigbag op woensdagavond 20 april heb afgemeld kreeg ik een bevestiging van de volmelding via de mail van u op het adres Martekrogt 2.
Ik heb de volgende dag, 21 april, vroeg in de morgen gebeld met de klantenservice, hierna werd ik doorverbonden en daarna nog een keer, dit was de containerservice in Alkmaar. De heer aan de lijn heeft het adres veranderd maar kon niet zeggen wanneer de bag opgehaald ging worden. Hij staat er nu nog. Het is nu 25 april om 20 uur.
Groeten, C.N. Rotgans, Martekrogt 2, 1779 ER Den Oever, 0227-511068

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback.
Het is erg vervelend dat uw Big Bag niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor.
Uw Big Bag is ondertussen opgehaald (op dinsdag 26 april).

Met vriendelijke groet, GP Groot inzameling en recycling
25 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Container grond afvoeren

24 april 2016
AuteurAnoniem
8,0

goed meegedacht

Sterke punten:
we zijn gebeld nadat we een bak hadden besteld om tuingrond in af te voeren , maar er een bestelling voor tuingrond in het systeem bleek te staan . De onduidelijkheid is op tijd opgemerkt en door een belletje opgeklaard . Zondagvaond besteld en maandag middag netje geleverd .

21 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Goed geregeld

Sterke punten:
Uitstekend

20 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

6, redelijk

Sterke punten:
Als ik bel kan er niet gezocht worden op ordernummer, waarom niet, als dan een straat naam wat moeilijk is ben je op de geplaatste order niet terug te vinden.

Als ik afspreek dezelfde dag de container weer op te halen waarom gebeurt dit dan niet, en moet ik er achteraan bellen om dit geregeld te krijgen. Als dit om persoonlijke spullen gaat van schoonouders is dit zeer vervelend.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback.
Het is erg vervelend dat uw container niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. Door uw snelle handelen is de container de dag erna meteen opgehaald.

Wij zullen in het vervolg nog beter kijken naar de plaatsings- en ophaaldatum om een dergelijkse situatie te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

GP Groot inzameling en recycling


20 april 2016
Auteurzwaan
8,0

Ervaring GP Groot

Sterke punten:
Service goed, klantvriendelijkheid prima, product goed.
Verbeterpunten: onderlinge communicatie en duidelijkheid wie welke verantwoordelijkheid heeft op de afdeling

18 april 2016
AuteurHans
10,0

Prima!

Sterke punten:
Prima service en alles klopt. Hoe belangrijk is dat met een verbouwing. Bak op tijd geleverd en op verzoek ook weer correct opgehaald. En....., keurig personeel.

17 april 2016
AuteurLoodgieter & installatiebedrijf Niku
10,0

6m3 bak

Sterke punten:
6m3 bak besteld, keurigvolgens afgesproken tijd bezorgd en opgehaald.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Prima geholpen.

Sterke punten:
Big bag gebruikt voor de asbest golfplaten. Mooi afgevoerd.

15 april 2016
Auteurluyt bedden
10,0

geweldige medewerkers.

Sterke punten:
De kliko's worden altijd geleegd, ook als ik een keer vergeten ben de kliko voor te zetten, zijn de medewerkers
niet te beroerd om de steeg in te lopen. Superservice.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en netjes

14 april 2016
Auteurvan der drift
10,0

prima service

Sterke punten:
via internet geboekt was allemaal duidelijk en het ophalen ook volgens afspraak top

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

top

Sterke punten:
super gedaan, mag bepalent wanneer hij komt, en jullie maken het waar..
lijkt me een logistieke uitdaging.

schijnt echter bij de concurrent goedkoper, weet niet zeker, heb het zelf niet na gekeken.

bedankt!

hoi

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Top service

Sterke punten:
Snelle levering! De goedkoopste in onze buurt en zeer snel met weer ophalen

13 april 2016
AuteurAnoniem
6,0

Grofvuil container

Sterke punten:
Ik huurde voor het eerst een 6k container. Heb een zeer slechte ervaring met de chauffeur gehad. Heb daarna een goed gesprek met de planner gehad. Gelukkig zijn niet alle chauffeurs zo bot als diegene die ik heb meegemaakt.....

Reactie GP Groot:
Beste klant,

Vervelend om te horen dat uw ervaring met de chauffeur niet positief is.
U geeft aan dat u ondertussen al een goed gesprek heeft gehad met de planner. Hopelijk heeft dit u geholpen en mogen wij u een volgende keer weer verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,
GP Groot inzameling en recycling
2 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grofvuil

Sterke punten:
Prima

31 maart 2016
AuteurMaarten
10,0

Perfect!

Sterke punten:
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Vorige week dinsdag een 6m3 container besteld voor vrijdag. Vrijdagochtend om 7:00 stond de chauffeur al voor de deur. Vriendelijke vent. Zette de container zo goed mogelijk voor mij neer. Na het weekend de container 'volgemeld'. Deze werd de eerstvolgende werkdag direct opgehaald. Perfect!

29 maart 2016
AuteurAnoniem
8,0

Prima

Sterke punten:
Doen wat er afgesproken is

27 maart 2016
AuteurJaap van Wijk
10,0

Levering en afspraken volledig nagekomen.

Sterke punten:
1 simpel formulier op het internet invullen, met ideal betalen en de puinzak komt netjes per post. Daarna aan de slag en vullen die zak :) Dan weer op het internet een afspraak maken voor ophalen, en dat gebeurt dan ook exact op de aangegeven dag.
Werkelijk een perfecte oplossing voor iedereen die gaat verbouwen en met puin of ander afval komt te zitten.

Ik wil GP Groot dan ook aan iedereen aanbevelen.

25 maart 2016
AuteurPeDro
8,0

Kennismaking met GP Groot

Sterke punten:
Prettig te woord gestaan door Mieke toen ik informatief naar het GP Groot belde. Vervolgens heb ik de opdracht via internet bevestigd en aangegeven dat ik 15 minuten voor aankomst gebeld wilde worden. Ik kreeg dat telefoontje en de chauffeur was bereidwillig om zelf het hek op het aflever adres te openen en te sluiten. Een prima ervaring dus!

3,033 beoordelingen.